Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
2017-2018 kpss sonucuyla 10 ar adet puan türünden toplamda 280 kişinin yazılı sınava katılacağı bir sınava bu kadar ilginin ve talebin olması ilginç değil mi sizce de? Geçen sene tek yıl olmasına rağmen 90 dan aşağı zor kapatan kurum için bu sene biraz gerçekçi olmak gerek..
-
@abrakadabrazz hocam neden ilginç olsun. Söz konusu kurum Rekabet Kurumu gibi kaliteli bir kurum olmasa bile Ankara’da olduğu sürece her kurum aşağı yukarı aynı şartlarda (yaklaşık 10 puan türünden birden alım yapan) aynı ilgi ve talebi görür. Rekabet Kurumunun kalitesinin etkisi de bayağı var tabi ama dediğim gibi yüzbinlerce işsiz veya asgari ücretle çalışan iibflinin olduğu ortamda her kurum yaklaşık olarak aynı ilgiyi görür ve ortalama olarak da yakın puanlarla kapatırdı bence. Gayet normal bence bu durum.
-
Alın sayısı,ilan sayısı bu kadar azken bu kadar talebin olması hiç de şaşırtıcı değil.
| Konudışı | Bir sorum var , Güvenlik Soruşturması formunu fotoğraf olarak yükledim sorun olur mu ,excel şeklinde mi yüklememiz gerekiyor yoksa? -
@tuzsuzdelikeynes ben pdf olarak yükledim eğer başvuruyu tamamlamadıysan pdf ye çevirip yükleyebilirsin
-
89.77 ile ya nasip diyerek başvurdum ama sanki bana da 90 dan aşağı kapatmaz gibi geliyor. Dediğim gibi nasip 1 puanla kaçırırsam üzülmem ama 0.1 puanla kaçırırsam çok üzer:(
-
Isletmeye yasin coban'dan bakan biri var mı? Ben oradan calisacaktim ama sayfa az diye güvenemedim. Piyasadaki rakipleri 500 sayfadan başlıyor.
-
Karamsar olmak istemem fakat bu sınav için taban puan tahminim 91, umarım yalınırım.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
89.77 ile ya nasip diyerek başvurdum ama sanki bana da 90 dan aşağı kapatmaz gibi geliyor. Dediğim gibi nasip 1 puanla kaçırırsam üzülmem ama 0.1 puanla kaçırırsam çok üzer:(
Benim de 90.06 bir umut basvurdum.Gelirse sevinir gelmezse üzülecek bir sey yok yola devam deriz.
-
@tuzsuzdelikeynes kesinlikle hocam
-
@ceks74 Tamer Mutftuoglu daha iyi olur.Yasin Çobandan da baktım ama eksik.Yasin çoban çalışacaksınız yanına başka bir kaynak daha koyun derim.Bu arada 91.28 ile başvurdum inşallah gelir ajdkajd
-
@ceks74 yasin çoban daha çok özet gibi. Vaktim var diyorsan tamer müftüoğlu’ndan çalış tabiki
-
@akademili gelir bence hocam siz işletme bulmaya devam edin ben de kitabı bulup başlayayım bir an önce
-
Başvuru güncelleme nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı ?
-
@kpssa34 kurumu aramanız gerekiyor hocam. oradan başvurunuzu iptal ediyorlar sonra tekrar başvurunuzu yapıyorsunuz. ben öyle yaptım bugün
-
@ceks74 yasin cobanin isletme kitabi mi ? Yani bende yasin cobanin isletme iktisadi kitabi var ordan calisiyorum da onu mu soruyosunuz yoksa genel bi isletme kitabini mi ? İsletme yonetimine muratin kitaptan baktim. Muhasebe icin de kpss kaynaklarimdan bakiyorum
-
@bayke boş bırak
-
Arkadaşlar referans telefon numara kısmını boş bıraksak sıkıntı çıkartırlar mı
-
Ssk yada bagkura bagli hizmetiniz varmi derken devlet memuru olarak verdiginiz hizmet varmi demek istiyor degilmi ozel sektorden bahsetmiyor
-
Bu sınav giriş belgesini nasıl yüklüyoruz acaba ne PDF olarak ne de başka şekilde kabul olmadı
-
@gresham-t, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Bu sınav giriş belgesini nasıl yüklüyoruz acaba ne PDF olarak ne de başka şekilde kabul olmadı
Pardon sınav sonuç belgesi olacaktı.