Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Arkadaşlar YDS'den 45 küsür puanı olanın bu kurumun ingilizce sınavındaki şansı nedir? Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlarsa çok mutlu olurum.
-
-
@pasazade yds si 45 küsür olan az buçuk gramere hakimdir bol bol kelime çalışması yapın ayrıca yds dersleri var youtubeda soru çözümleri, taktik ve stratejiler bölümlerine iyi çalışın
-
@genclerbirlikli Kusura bakma hocam da şimdi bu Richi rich denen zatla insanlar nasıl kavga etmesin. Adam ağır tahrik ediyor. Aldığım puanı falan bu forumda önceden yazdım Sayıştay sınavıyla çakıştığı için başvurmadım ama çakışmasaydı çatır çatır başvuracaktım ve sınava da girecektim. Eğer insanın içinde ufacık umut varsa tabiki başvuracak. Üst kurul ve insanlar işsiz ne yapsınlar hayal de mi kurmasınlar?
Ayrıca artık şu duygu sömürüsünden vazgeçilmesi lazım. Biz hiç mi küsüratlı puanla sınav kaçırmadık. Ya bu yıl 3 mülakattan elendim bu kadar duygu sömürüsü yapmadım.
-
@paca08 hocam olayın detaylarına hakim değilim. Her başlığı her zaman takip edemiyoruz ki sıkıntı varsa bayraklaninca diğer arkadaşlar başta olmak üzere bakıp çözmeye çalışıyoruz. Aha bak geldi bi bayrak şimdi, ona bakacağım
-
@genclerbirlikli Açıkçası bana karşı bir hakaret tahrik yok ama @ceks74 arkadaşımıza bir şeyler söyledi. @Richie-Rich gibi kişiler foruma fayda vermeyen gereksiz tipler. İnsanları aşağılamaya çalışan kendi yetersizliğini örtmeye çalışan vakalar. Bunlar olmazsa daha huzurlu olacağız
-
A grubunda çalışıpta insanlara, sınavlara başvurma diyenlere o kadar ayar oluyorum ki. Sırf bu yüzden başvuracaktım ama yine de tuttum kendimi️
Bu puanlar yatarak alınmıyor. İsteyen denemek için girer, isteyen klasik sınav için göreyim de girebilir. İsteyen çok isteyip girer..
Sınava girecek kardeşlerime başarılar dilerim. İyi çalışın lütfen, ekonometri ve istatistik görmeyenler artık bakmasın pek gerek yok.
-
@paca08 hocam yazılarını görmek istemediğin üyeleri profiline girip engelleyebilirsin, dert tasa kalmaz böylece
-
@genclerbirlikli Bunu bilmiyorum öğrendiğim çok iyi oldu az eleme yapayım :))
-
@paca08 yeni özelliklerden, kolay gelsin
-
@genclerbirlikli hocam çok alakasız ama bir sorum olacaktı kpss a sınavından sadece gk ve gy çözüp düz memur alımı var mı varsa ne kadar kaç puan almak lazım bilgisi olan var mı acaba,?
-
@buhara hocam bana dediğiniz bir şey yok ama sizin sözleriniz üstünden bir şeyi anlatsam daha iyi olacak. Benim kızdığım kitle,güruh sınava girmeyeceği halde sınava başvuranlar. Bunun üst versiyonu mülakata kadar gelip bırakan oluyor. Her sınavda sınava girmeye hak kazananların en az 1/3'ü kayıp. Burada biri Sayıştay yazılısına hak kazanmış ama Rekabete dr başvuracağım diyordu. Yani hiç gitmeyeceği sınava puanı yeteceği için başvuru yapacak. Bu normal değil. Bunu hoş görmek de mümkün degil. Şahsen beni sinirlendiren şey bu. Bu durum en çok klasik tarzda yapılan sınavlarda yaşanıyor sanırım. Başvurmamak gibi bir seçenek var. Bu pasif bir eylem ve başvuru yapmak gibi enerji de istemiyor. Hadi başvurdun gir bi hic olmazsa klasik sınav tecrübe et. Yok ondan da kaçıyor bazı arkadaşlar listede puanlar açıklanıyor diye belki de. Yoksa dediğiniz nedenlerle isteyen istediği gibi başvurusunu yapar sınava da girer kimseyi de ilgilendirmez. Fakat kişinin girmeyeceği sınava başvuru yapmasının da hoş görülecek bir yanı yok.
-
@stranger698 hocam özelden konuşalım başlığı meşgul etmeyelim
-
Herkes aynı gemide, bu bilinç olmadığı sürece böyle sorunlar her zaman yaşanır. Benim dilim işletmem alanım da iyi, bir çok mülakata girdim bunda ise 90’la geçemedim. İstemediğim, girmeyeceğim veya kazanamayacağım hiçbir kuruma başvurmadım. Benim vicdanım böyle rahat ediyor, senin başka türlü eder kimseyi bu yüzden yargılamıyorum, şartları sağlayana engel yok sonuçta. İsteyen arkadaşlar başarılı olacaktır illa ki, güzel bir kurum ve hakkaniyetli, başarılar herkese.
-
Listeye girebilcekken ing sebebiyle başvurmadim. Listeye girenlere şimdiden başarılar diliyorum.
-
@onuktekin Sınava girmemek çok ayıp. Onda herkes hemfikirdir heralde.
-
@buhara hocam kimsenin garezi yok burada ama yok yanlışsiniz bu kazikazan değil oyun değil insan üzülüyor am is are bilmeyip basvuranlari gördükçe yada ben vazgeçtim girmiycem ya bu sinava diyenler oldukça gelip buraya yazasi geliyor. Daha önce de dedigim gibi çalışıp cabalayana lafım yok deniyim buranın da havasını alayım atarız belki tutar kafasında olanlara. İyi ben de sgk denetmenlige basvurayim sınav sözluymüş merak ettim ortamı atarız tutar:) e boşuna almadık o kadar puanı haklısınız!
@paca08 hocam iletinizde "gibiler" derken umarım beni de dahil etmediniz burada 1 arkadaş dışında kimse incitici bir söz söylemedi fikirlerini beyan etti kaldı ki @odtüsbky bilinçsizce başvuru yapanların durumunu link paylasarak analiz ederken kimse ses çıkarmıyor. Neyse herkes için hayırlısı olsun sınavda başarılar arkadaşlar -
@buhara sinav alandan olusmuyor yalniz ingilizcen yoksa istersen alan puanin 100 olsun bisey ifade etmiyor soylediginin mantiga sigar hicbir tarafi yok. O kesimi savunman demek seninde bu dusunceyle sinavlara basvurdugunu gosteriyor nezdimde ve bu cok absurd kazanamayacagini adin gibi bildigin sinava sirf gormek icin girmek...
-
@roadrunner " İyi ben de sgk denetmenlige basvurayim sınav sözluymüş merak ettim ortamı atarız tutar:) e boşuna almadık o kadar puanı haklısınız!"
İşte tam da anlatmak istediğim durum bu. Bu cümleyi kuran bir insan biyerde çalışıyor ki böyle havalı konuşabiliyor.
İşte bu insan tipi, işsiz birine akıl VEREMEZ.
-
Bu muhabbet çok uzadı. Bu konuda son yazışımdı. Sayfayı boş yere işgal etmeyelim.
Başarılar herkese, gönlünüzce olsun.