Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@bianconeri kursa mi gittiniz nasil hallettiniz su ara dil icin araştırma yapıyorum da yol yöntem her öneriye acigim
-
@olursaolur bireysel calısma hocam günde 8 saatten 4 ay kapandım cok kelime ezberledim
-
@bianconeri hocam harikasın sakıncası yoksa faydalandigin kaynakları yazar mısın ben sıfırdan baslayacam bilgim hic yok ama bu yds yi halletmem lazim kafaya koydum
-
@olursaolur, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@bianconeri hocam harikasın sakıncası yoksa faydalandigin kaynakları yazar mısın ben sıfırdan baslayacam bilgim hic yok ama bu yds yi halletmem lazim kafaya koydum
Allah Muhammed aşkına
-
@bianconeri hocam aynı arayış içindeyim yöntem ve kaynak nelerdi? Ya da uzaktan egitim online dersler mi sizce ?
-
@aroma bence online ders herzaman iyidir ancak puf nokta kelime ezberlemeden gecer havuzdaki 8k-12k arasi kelimeye hakim olmaniz lazim
-
Geçen sene mülakatta elenne birisi olarak şunu söylemek istiyorum, yds si 50 nin altınd aolan yazılı geçemez falan yazanlar olmuş çatır çatır geçiliyor o ingilizce sınavı ben rahta geçmiştim Onun için 90 üzeri alan arkadaşlar geçemem diye başvurmamazlık yapmayın şansınızı deneyin düşük alıp ydssi olan arkadaşların yönlendirmelerine kapılmayın ben aynı hak ve maaşı olan bir yerde çalışıyorum ilan gelirse yine başvurmayı düşünüyorum herkese başarılar.
-
Kurum ne zaman çıkar bı dahaki ilan yok mu bir malumatı olan ?
-
@gresham-t arkadaşım rekabette çalışıyor, kendisi en yakın zamanda ilana çıkacaklar dedi
-
Bu kuruma neden bu kadar talep yüksek bilmediğimiz ektra avantajları nelerdir acaba çok merak ettim
-
Kamu mezunuyum p31 89.77 geldi alım olursa başvuracağım
-
@roadrunner sevindim valla, teşekkürler hocam
-
@rootofallevil benim de 90 kusuratli. Bu sene çok merak ediyorum taban puanları. Bakalım son iki kpss ile alım ne kadar artıracak puanları. @luthor hocam üst kurul olduğundandır belki ve de YDS istememesi olabilir belki
-
@gresham-t birde merak ettiğim sınavının İngilizce kısmı nasıl acaba ve minimum ne istiyor
-
@luthor hocam çalışma koşulları cok iyi diye biliyorum arkadaşım gercekten güzel kurumlarda çalıştı ve gecen sene rekabete geçti çok mutlu ortamdan ayrıca iş tatmini ve çalışanlarına lojman imkanı sunması baya yeterli bir sebep:)
@Gresham-T sanırım sinavdaki asgari ingilizce başarı puanı 60 diye biliyorum -
bu sinavin cikmis sorulari elinde olan var mı?
-
@roadrunner Lojman olayı baya etkili olmuş olabilir hocam doğru söylüyorsun
-
@luthor puanınız yeterliyse başvurun kesinlikle lojmanları güzel yerde sanırım umitkoy ve bilkentte vardı
-
Lojman konusu açılmışken ücretsiz olmadığını belirteyim bu yıl 850 lira idi seneye 1000 olur tahminimce
-
@genclerbirlikli Pek avantajlıda değilmiş zaten ev kiralarıda buna yakın