Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Geçen yıl 1 Ağustos’ta ilan gelişmiş bu ay ilana çıksa ne güzel olur
-
@luthor ama muhit güzel, bilkent.
-
@genclerbirlikli 350 kira 300 aidat 650 tl toplamda.
-
@kartel06 850 hocam toplam 500 kira 350 aidat
-
Maaş ne kadar
-
@olursaolur yeni başlayan rekabet uzman yardımcısı maaşı 4.800 TL.
-
@genclerbirlikli pahalı semtmiş hocam baktımda kiralık dairelere 1500 altında ev yok semtine göre baya uygun
-
@luthor Yukarıda avantajları sayılmış. Benim gibi bu sınava girmek isteyen merkez a grubu kadrolarda çalışanlar olduğu gibi taşra a grubu kadrolarda çalışanlar da var.
2) internetten başvuru kolaylığı olduğundan başvurmak çok kolay oluyor
3) yıllardır hep eylül-ekim gibi ilk açılan sınavlardan biri olduğu için yüksek puanı olan herkes başvuruyor.Bu yıl yaşanan puan enflasyonundan ötürü eğer duyumlar doğru çıkar ve 12 kişilik iibf ilanı açarsa sınava 90 puanın altında olanların girmesi adeta mucize olacak. (89,6 puanla ben de umutsuzca başvuracağım) Hatta 90 küsur puanı olanların da garantisi yok. 90 küsurlu bir puanda kapatmasını bekliyorum ama küsuratın da yüksek puanlı adaylardan yabancı diline güvenip güvenmemesine göre belirleneceğini düşünüyorum. İnternetten birçok sınav sonuç belgesi buldum. Sınavda kullanılan ve yiğılmanın en fazla olduğunu tespit ettiğim p16 puanlarının sıralamalarını karşılaştırmalı olarak yazacağım ilan gelince.
-
@luthor evet hocam öyle orası
-
@luthor net bilgi vereyim bilkent için 850 tl defne için 650 tl aidat kira toplam.
-
P16: 92,32 Sıra:207,hayırlısı bakalım...
-
Bu sınava daha önce girmedim ama bu sene gireceğim.
-
Maalesef 87 ile aranızdan ayrılıyorum gidiyim biraz daha yükseltiyim puanımi
-
@olursaolur 12 kişilik ilanda 89 puan altındakilerin hiçbir şekilde şansı yok maalesef. Kaç yıldır puanlara sıralamalara bakarım ilk kez bu sene herkes aşırı yüksek puanlar ve netler yaptı. Ösym de iyi netler karşısında puanları herkese yüksek verince sıralamalar düştü...
-
@odtüsbky 90.92 23 inciyim şansım var mı hocam?
-
@odtüsbky can sağlığı hocam ne diyelim
-
@odtüsbky hocam bu kurumu çok istiyorsun galiba birkaç defa gördüm seni bu başlıkta hayırlısı olsun senin için.. Şu an nerede calisiyosun merak ettim? Birde ben de 90 ve 91 puan arası kapatacağını düşünüyorum nedense.
-
@andone hocam ing den muzdaribim ancak ilan gelirse büyük ihtimalle girerim ancak ing çalışma ile halledilmesi mimümkün değil mi seviyesi ne denli ayrıca sınav test mi yada alan dışında çıkan dersler var mı? Daha önce belki yazıldı ama siz girdim deyince direkt ilk ağızdan cvp almak istiyorum
-
@aleks10 231*
-
@gresham-t İçişleri'ndeyim ve deneyimsizlikten 2016 rekabet sınavını gecemediğimden ve 2017'ye KPSS puanım olmadığından beri burayı istiyorum. Ancak 2019'a çalışma şevkim ve gücüm kalır mı bilmiyorum zira hem işi olup hem de evde eşinle zaman geçirmek yerine ders çalışmak cidden zor oluyor. O yüzden bu sene de geçen sene gibi şöyle 18 kişilik ilan gelse girebilirdim ama kısmet değilmiş
@aleks10 90 puanla 23. iseniz p16 değildir. Birden çok puan türünün istendiği sınavlarda bazi puan türleri yüksek puana iyi sıra getirirken bazıları yüksek puana daha kötü sıralama getirebilir. Işte yığılma budur. 91 puanla birisi 240. İse sınava girer. Siz giremezsiniz ilgili puan türünde 23. olsanız bile. Ayrıca 90 küsur puanların hangi kusuratına gelir hangidine gelemez onu kimse bilemez, yorum da yapamaz. Ama yapılacak en objektif yorum mevcut sayıda 89 altı sınava hak kazanamaz, 91 üstü de kesin hak kazanır. 90 küsurluların şansı viraz daha yüksekkken 89 küsurlular mucizeye kalmıştır. Zaten geçen sene 18 kişilik alım 89,1'le kapatmıştı. Başka da gelir mi gelmez mi diye kimseye sormaya gerek yok.