Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Arkadaslar bu ekonometriyi nasıl çalışıyorsunuz ben az önce pes ettim
istatistik bakacağım en azından uniden temel vardı. Sağolsun unideki yeni Dr. Olmus hocamız da Ekonometri diye istatistik 2 anlatmış zamanında oo güzel free ders geçeriz demiştik şimdi çekiyoruz acısını
Yüzeysel tanımlara bakın demiş de arkadaşlar yüzeysel falan olmuyor gibi. Yok chow testi yok durbin Watson testi Su testi bu testi milyon tane açıklama var. Ben mi fazla abartiyorum acaba bakmayı?
-
89 ile basvurdum var midir sizce şans?
-
Ekonometri icin Ekonometri Temel Kavramlar Selahattin Güriş - Ebru Çağlayan, İstatistik için Tanımlayıcı İstatistik Şahamet Bülbül'ün kitabından çalışıcam. Daha önce bu kitapları duyan fikri olan var mıdır? Bu sınav için fazla mı olur bilmiyorum hayatımda hic ekonometri istatistik dersi de almadim
-
17/09/2018 pazartesi günü(bugün) akşam saat 20:00 da sınavdan 3 gün önce ertelenen VMY sınavı için twitter etkinliği düzenlenecektir, katılımınızı rica ederiz.
-
@shadowmoon çıkmaz.hatta gümrük uzman yardımcılığı ndaki guvenlik formunu basot değişiklerle gönderdim.
89 a gelmez diye rahatım -
@jszz arkadaşlar kurumu aradım ilk soru için tekrar fotoğraf yapıştırmanıza gerek yok diğer soru için "ise o zaman yazmayın" dedi.
-
@jszz yani bilgisayardan yüklediğimiz fotoğraf yeterli mi?
-
Arkadaslar sabah kurumu ben de aradım bu malum fotoğraf boyutu mevzusu konusunda çünkü güvenlik formuna vesikalık sigmiyordu,ben demeden telefondaki hanim efendi kucultun o zaman dedi. Dedim ilanda böyle böyle demişsiniz ama,inanin öyle fotoğraflar geliyor ki ona yönelik dedi. Herhalde bazilari sadece kafayı kesip yapistirmis :))
-
Yeni kimliklerdeki seri no vs. durumu hakkında bilgi alan oldu mu güvenlik formuyla ilgili
-
@rootofallevil ben öyle anladım
-
Biraz önce aradım kurumu, öncelikle fotoğrafta yüzünüzün vs tam olarak belli olması şartıyla (biyometrik gibi) siteye yüklediğiniz fotoğraf geçerli sayılıyormuş.
İkincil olarak kimliğini yenilemiş arkadaşların o aile sıra no vs kısımlarını doldurmasına gerek yokmuş, eski kimliği olan kişiler doldurmalıymış.
Son olarak da eski kimlikli arkadaşlar gvsde en alt kısımda sureti onaylayanın adı, soyadı, görevi, imza tarihi kısmını da boş bırakacaklarmış. -
başvuruyu onayladıktan sonra sol üstte yüklediği resmi göremeyen var mı arkadaşlar ?
-
@officialsecret hocam gvsde en alt kısımdaki sureti onaylayanın adı soyadı imza tarihi vs olan eski kimlikliler mi boş bırakacak yeni kimlikliler mi? Benim kimlik yeni ve bu kısımlar yok kimliğimde.
-
@ankaragüçlü ben de görüştüm telefonda yeni kimlikliler sayfa cilto no vs kimlikte yazmayan bilgiler boş bırakılacak, seri no kısmı doldurulup aşağıdaki bilgileri doğru olarak yazdım vs. kısmı imzalanacak dendi
-
O kısımı herkes boş bırakacak hocam eski kimlikliler de @ankaragüçlü
-
Peki fotoğraf renkli mi olmalı siyah-beyaz olmasının mahsuru olur mu?
-
Rekabet kurumu meslek tanitim yazisi nerede arkadaslar bulamadim
-
@bluephantom cikti. Alip yapistirin sonra tarayin çünkü uyarmislar hocam aciklamada
-
Başvuru işkencesi kurumlarda bitmediği gibi bir de yeni sorunlar çıkaracak işler oluşuyor. Ya adayın ismi, doğum tarihi, mezun olduğu üniversite-bölüm, kpss puanı varsa YDS puanı. Şu geri kalanlar neye yarar anlamış değilim.
-
@brzezinski gerçi şimdi okudum kurumu arayip konuşmuşlar sistemdeki foto da olurmis cikti alip imzalayip taratip yukleyin tamamdır