Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@bayke onu denedim sayfa kaydi satir boyutunu kuculttum hepsi sigdi ve okunuyo
-
arkadaşlar sizce formun çıktısını almadan imzayı taratıp üstüne eklesek sonrada pdf formatına çevirsek olur mu çünkü aynı kapıya çıkacak gibi geldi bana
-
Gvs formunda nüfus cüzdanı suretini onaylayanın adı soyadı unvanı ve onay tarihini yazmak gerekiyor mu?
-
@friedman94 bence bir şey olmaz hocam. Ben doğrudan öyle yapacağım. Islak imzalı göndermemizi istememişler nihayetinde. İmzanız tutsun; içerdiği bilgiler doğru olsun;istedikleri şekilde sisteme eklensin yeter diye düşünüyorum. Tabi yanlış düşünüyor da olabilirim
Hatta burada bir arkadaş bahsetmişti iki sayfa çıkıyor diye fazla satırları silmiş arayıp sormuş kuruma. Onlar da iyi yapmışsın demiş. -
@friedman94 hocam bende öyle yaptım. Sorun cikartmazlar gibi.
-
teşekkürler hocalarım
-
Başvuru tamamlandıktan sonra sistemden düzeltme, ekleme-çıkarma falan yapabiliyor muyuz? Var mı deneyimleyen?
-
Sorusturma formu pdf olmadan yuklenmiyor mu !????
-
Arkadaslar referans olarak kimleri yazdiniz ben kimi yazicagimi bilemiyorum :((
-
94.23 ile başvuracağım herkese başarılar
-
sistemdeki fotoğrafla çıktı alsak öyle taratsak kabul ediyorlar mı şimdi
-
Gvs formunda en son çalıştığınız yer işinin çeşidi kısmına 2009-2010 arasında havaşta çalıştığımı yazmam gerekir mi?
Bir de yeni kimlik kartı olanlar nüfus cüzdanı suretini onaylayan kişinin adı soyadı unvanı ve onay tarihini yazması gerekir mi?
Biliyorum aynı soruyu çok sordum ama bugün veya yarın bu işi neticelendirmem lazım, cevaplarınız şimdiden teşekkürler:) -
@rootofallevil net cevabi bilmiyorum ama kendi fikrimi soyleyeyim havasi yazmalisiniz bence. Kimlik konusunda da yeni kimliklerde onaylayanin adi vs gibi bi bilgi yazmiyomus zaten dolayisiyla bos birakmaniz gerekiyor diye dusunuyorum.
-
Arkadaşlar ben genelden başvuru yapıcam ama bu denklik belgesi diyo oraya diplomayı mi koyacaz acaba
-
güvenlik soruşturması formunu doldurup çıktı aldım üstüne vesikalık fotoğrafımı yapıştırıp bugünün tarihini yazarak imzamı attım ve renkli olarak taratıp başvuru sayfasına yükledim. buraya kadar her şey tamam ancak şu hizmet bilgileri bölümünde sıkıntı yaşıyorum daha önceden zorunlu hizmetiniz var mı bölümünde "evet" işaretleyip açıklamaya gelir idaresi başkanlığı yazmıştım, o bölümü "hayır" yapmak isteyince doldurulması gereken alanlar var diye uyarı veriyor nasıl düzeltebilirim? önizleme ve onay aşamasında da karşıma çıkıyor. başıma iş çıkarır mı
-
İngilizceyi yapamıyacağımı düşündüğüm için sınava başvurmadım.
Hükümet bile (YEP %12) İşşizliğin daha da artacağını öngörüyor. Böyle bir ortamda tek dileğim alınacak kişilerin tamamının işşiz insanlardan oluşması.
-
@rootofallevil, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Gvs formunda nüfus cüzdanı suretini onaylayanın adı soyadı unvanı ve onay tarihini yazmak gerekiyor mu?
Arkadaşlar bu kısım boş mu birakilacak ?
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturma formunu indiremiyorum. "Başarısız - sunucu sorunu" diyor. Boş formu indirip bana ulaştırabilecek bir yardımsever mevcut mudur?
-
@avicenna dostum özelden e posta ni yaz göndereyim
-
Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması formunda nüfus onay kısmını ne yapıyoruz? Boş mu bırakıyoruz ya da kime yaptırıyoruz? Acil cevap lütfen