Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Merkez Bankası'nı kazanan arkadaşların feragat etmesi vs derken bence daha da uzayabilir süreç. Öncesinde erkenden açıklanır diye düşünüyordum fakat şuan en az 2 haftası var diye düşünüyorum.
-
Merkezi kazanıp feragat eden kaç kişi acaba ?
-
@pmprofx 5 kişi diye duydum hocam da kesin bilgi değil tabi.
-
@officialsecret ben Merkez feragat olayının çok oyalamayacagini düşünüyorum. 2 hafta geçti merkez aciklanmasindan,eden kişiler feragat etmiştir zaten ki 5 kişinin direkt olarak rekabeti de kazanmış olma olasılığı da yok. Diyelim 5 kisi ve Bu 5 kişi feragat etse bile herkese mulakatta bir sıralama veriliyordur diye düşünüyorum. Feragat edenleri çıkarıp yerine bir alttaki koyuluyordur.
Güvenlik sorusturmalari bitince direkt aciklanacaktir ki pek kaldığını zannetmiyorum. Geçen yıl 57 günde açıklanmıştı ki Ocak 14 civarı bir tarihe denk geliyor. Bu yıl neredeyse 30 40 kişi daha az mülakata cagirilan. Haftaya teyakkuzda olmakta fayda var.
-
bu sayfadan bildirim gelmesi çok güzel sayımız az olduğu için sessiz bir sayfa. unutuyorum sürekli böyle bir mülakatı beklediğimi. sevindim yazışmaları görünce. teşekkürler
-
bana bildirim gelmiyor, ben mi yanlış yapıyorum bir yerde :S
-
@mrtt sayfanın altından takip et seçeneği var. orayı tıklayınca bu sayfaya yazılan yazılar bildirim olarak düşüyor forum anasayfanıza hocam.
-
@sdf UTANDIM valla, sağolun
-
@mrtt ne demek
-
açıklanmadı....
-
Herkese bekleyişinde sabır diliyorum. Haftaya istihdam uzman yard. İçin başvurular başlıyor. Sizden ricam son güne kadar bekleyin rekabetin sonucunu başvurmadan önce umarım hakedenler kazanır, iyi akşamlar
-
geçen sene rekabet 55 günde açıklamış. Bu sene de öle olursa 11 ocak cuma günü açıklanması gerek. Herkes için en hayırlısı olsun inşallah.
-
Rüçhan Çamay ‘dan ne haber
https://youtu.be/KsW2qPVKk2s -
@g-a-g bir an heyecanlandırdınız açıklandı sandım
-
@kara 4 günlük sessizliği bozmak istedim
-
Bugun icin bir umudum var
-
Ben aradım güvenlik soruşturması devam ediyor deniyor. Arayip başka bir şey duyan var mı?
Normalde bu kurumun ilanı gelmeden ilanın geleceği ile ilgili duyum vardı hiç mi bir şey yok aciklamayla ilgili ?
Ben legal süreyi beklemeye başladım 15 iş günü var gvs bitmesine. Ocak 27 ye kadar bitmek zorunda diye kendimi rahatlattim. Beklentiyi illaki 0 a indirecegiz.
-
Keske bir duyumum olsaydi. Ben onceki yorumlara dayanarak bugun aciklanir belki diye dusunmustum. Ama size soylediklerine gore daha bekleyecegiz gibi gorunuyor.
-
@uzmanavukat hocam yine de tamamen 0 lamayin beklentiyi. Ondan önce sorduğumda da ne kadar kaldığına dair cevap vermiyorlardi. Kalan gvs 1 2 tane kalmış onlar da bugün gelecek olabilir.
-
@ceks74 hocam insallah en yakin zamanda sonuclari ogreniriz beklemeye devam bakalim.