Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@rassal Hocam sınav çakışması konusunda haklısınız tamam da. Liyakatla ne ilgisi var bunun. Kpss mi ölçecek liyakatı? Göz göre göre girmeyeceği halde her sınava başvurmak da karakter meselesidir. Bu forumda bile sırf egosunu tatmin için sgk teftiş sınavına mülakata kalıp kendi kendine ruhunu okşayıp tatmin eden ama iyi bir teftişte çalışan her fırsatta da burada haktan hukuktan bahseden namussuzlar var. Bunlardan bazıları rezidanslarda havuzlarda ders çalışırken burada fakir edebiyatı yapıyorlar.
Neyse...
İşin özü ister başvurun ister başvurmayın sizin meseleniz netice de. Fakat liyakattan bahsedip de burada böyle konuşmanız birbirine tezat. Liyakat tamamen puan meselesi değil. Sizin aldığınız puanla da 88-89 alan adam arasında sizin ölçünüzle sandığınız kadar bir liyakat farkı yok. -
@sucuklu_oralet bence de istemeli ama istememişse giren kişilerin üzerine gidilmemeli...
-
@genclerbirlikli Hocam aslında hiç istemesine gerek yok.Girişte bir sınav yapılır işe girince de bir yıl içinde ielts istenir. Bu dil mevzu çok abartılıyor. O giriş sınavında belli bir seviyeyi geçemeyen alınmaz olur biter. Zaten ingilizcesiz de bu sınavda,kurumda başarılı olmak pek olası değil. Yok ama eleme için yds olsun deniyorsa da adalet kısmı tartışılır bunun.
-
@rochas helal olsun kardeşim...
-
@g-uzmanı aynı şeye çıkıyor.Böyle bir kurumun yds siz ilana çıkmaması büyük olay zaten
-
@onuktekin ben aslında istenmesi taraftarıyım.
-
90,99 puanla Sayıştay dolayısı ile başvurmayacağım ben de. Canı gönülden isteyen herkese nasip olur inşallah.
-
İnsanları da yanlış yönlendirmeyin. Belki yeterli ingilizce puanını alacak nereden biliyorsunuz da konuşuyorsunuz? Bu kadar üst perdeden üst perdeden yazmayın.
düzenlenmiştir -
@onuktekin
Biraz Seviyeli Takılsak?
hakaret sebebiyle düzenlenmiştir -
@genclerbirlikli Hocam yds yerine ielts gibi daha pratiğe dönük sınavlara tamam da şahsen yds şartı olmamalı diye düşünüyorum. Kurum kendi ingilizce sınavını yapsın ya da. Neyse yani karar verici değiliz neticede. Fakat burada sürekli bir yönlendirme kınama var.Bu çok anlamsız.
-
@sucuklu_oralet Ben sizin kardeşiniz değilim haddinizi bilin. Doğrudan size söyleyecek olsam söylerdim. Terbiyeli konuş. Üstüne alındıysan da insan kendini daha iyi bilir. Haddinizi hududunuzu bilin.
-
@onuktekin Çok Şükür Haddimizdeyiz. İyi Forumlar.
-
Bir arkadaşım için soruyorum. Hukuk mezunu için 80 kişi alıyormuş sınava, 88 puana düşer mi acaba hukuk bazında?
-
@sucuklu_oralet Maşallah nezaket de var. Hayırlı forumlar :)) Sen bu karakterle girmişsen gelebilmişsen bir yere sorun olmaz kimseye. Kendinle ilgilen. Sana doğrudan bir şey demedim ama kendini hemen belli ediyorsun. O yazının hangi kısmı canını sıktı tahmin edebiliyorum şimdi. Haddini bilsen bunları yazmazdın zaten. Laf atıp, atar yapıp gidiyorsun.Hep aynı şeyi yapıyorsun.. Bu kadar ego,eğitim,kültür yük yapmıyor mu yahu? Neyse :)) Sana da hayırlı forumlar tekrar.
-
@Sucuklu_Oralet @onuktekin ikili tartışmayı buraya değil de özel mesaja taşıyın lütfen
-
@genclerbirlikli Özelde başlatsaydı özelden yazardım. Buradan saygısızca yazdı özelden devam etmem mümkün olmadı kusura bakmayın.
-
İngilizce seviyesi yes ay dozont olanlar bi zahmet başvurmasın sınava
Hele başvurup da keyfine sınava gelmeyecek olanlar inşallah iki dünyada da hüsrana uğrarlar
düzenlenmiştir -
@rootofallevil Allahtan 88-89 puan almışsın yani. Bir 90 üzeri falan almış olsan tutamazdık seni. Bir kendinize gelin ya noluyor ?
-
hayatımda hiç kurum sınavına girmedim buraya bile daha bi ay önce üye oldum belki bi faydası olur bi yol gösteren olur diye sürekli forumu takip ediyorum ancak son zamanlarda grupta sürekli bi tartışma hali var faydadan çok zararı olmaya başladı gibi geliyo. Hepimiz aynı durumdayız arkadaşlar en çok birbirimizi anlamamız gerekmiyor mu ? Sayıştay sınavıyla aynı gün olmasa sayıştayı kazanan arkadaşlar tabiki başvuracaktı buraya sonuçta süreçte 180 kişi elenecek. Ama sınava girmeyeceği halde başvuran olmasın diye vurgulanıyo bu kadar . 91,34 le kalamam belki diye düşünmeye başladım . Lütfen daha yapıcı olalım
-
@baumol yazdığımı anlamadın galiba bir tarafının keyfine sınava gelmeyecek olanlara laf ediyorum eğer sen de onlardan olacaksan lafım senin için de geçerli