Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@ezo tabiki başvurun, puanı yüksek olan herkes başvursun. Ben 43.75 yds ile geçtim siz de geçersiniz umarım işletme bilmeyen başvurmasın diyen yok ama ingilizce olunca konu düşük puanlılar çok hassas nedense
-
@andone mülakatta elendiniz sanırım hocam , başlıkta olduğunuza göre tekrar gireceksiniz . Teşekkürler destek için allah herkesin gönlüne göre versin
-
arkadaşlar forumda hukuk kısmından girecek ya da bilgisi olan kimse yok mu acaba? bu sene az kişi aldıkları için 91.9 p4 ve 355 sıralama ile yazılıya girebileceğimi pek sanmıyorum. eğer yetmez derseniz hiç başvurup umutlanmayacağım.
-
@uzmanavukat Hocam o puan ve sıralamaya gelme ihtimali çok yüksek. O 355 kişinin hepsi hukuk fakültesi mezunu değil. Şansınız var.
-
@uzmanavukat Ben de hukuk alanından başvuru yapacağım 94.30 puanla ama bu sene ilk defa hazırlandığım için hangi kurum kaçla kapatır pek bilgim yok malesef. İktisata nerden çalışmalı ben de pek bilmiyorum, kitapçılara gidip konu anlatımlı kitaplara bakıp kafama göre karar vericem sanırım.
-
@cp3 Hak hukukluk bir durum oldugunu ben de dusunmiyorum . Yds puanim 33 benim bir ay boyunca calisacagim elimden geleni yapacagim. Olmazsa eger bu yil yds kursuna gidecegim seneye olan sinav icin hazirlanacagim bu yilda sinav tecrubesi kazanmis olurum . Ayni durumda 4 arkadasiz ingilizcemiz zayif ama sinavi tanimamiz lazim ve seneye ona gore hazirlanmamiz lazim . Belkide bir ayda ingilizcemizi cok hizli gelistirecegiz o yuzden sinava girecegiz .
-
Dostlar tamam hakı hukuku kenara bırakalım isteyen başvurur istemeyen başvurmaz. Sanayi iktisadı, İstatistik ve ekonometri notu paylaşabilecek bir adam gibi adam var mıdır aramızda? @Aslan-Reyiz hocam sen de varsa sen paylaş bi gözünü seveyim.
-
@officialsecret Hocam isletmeyi ne yapacagiz
-
@yesilcay cok tesekkurler. Sizin sansiniz daha yuksek gorunuyor. Istediginiz gibi gecer umarim, basarilar.
-
Hocam benim bölümüm işletme o yüzden okulda tutulmuş notlarım var ama internette pdf halinde yargı işletme notu vardı ona çalışmanız yeterli olur. Aradım siteyi de bulamadım biraz bakının googledan isterseniz. @mami1616
-
Geçen senenin İngilizce sorularına ulaşabilen oldu mu?
-
@uzmanavukat umarim siz de siralamaya girersiniz, gonlunuze gore olur. İyi gunler:)
-
@andone aslında kararsızım, işimden memnunum ama belki girerim başvuru zamanı psikolojime bağlı
-
@officialsecret Tamam hocam tesekkur ederim . bulabilirsem size de haber veririm.
-
@officialsecret evet bu derslere ait notlari olan varsa paylasirsa cokk seviniriz
-
@uzmanavukat p4 puaninda 30. Yum ama İİBF mezunu olduğum için p36 dan giricem, önünüzde benim gibi çok kişi var, umudunuzu kaybetmeyin.
-
Çalışma yöntemi ve kaynaklarla ilgili sorularınıza cevap olabilecek bir yazı:
https://www.tercihiniyap.net/haber/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali -
Düşük puanlılar çok hassas:)) düşünülmeyerek söylenmiş bir söz. İngilizcesi olmayanlar başvurmasın derken biz “87-91 hatta 92 aralığındaki arkadaşların şansı olsun amacındayız. Bu puanlara düşük deniyorsa yazık. Sınavlara başvurma hakkınız yok da demiyoruz. Dediğimiz tek şey ‘’düşünceli olmakla-mütevazi olmakla ve ahlaklı olmakla’’ ilgili. Hiç iktisatı olmasa çalış 1 ayda yoğun bir şekilde çalışırsan sınavı geçebilirsin derdik biz o arkadaşlara. Bu iktisat bile olsa. Ama ingilizceyi 2 ayda halledebilecek olsaydık hepimiz ilk okuldan beri inhilizce görüyoruz takır takır konuşmamız gerekirdi. Ben artık bişey demeyeceğim. Puanı olan herkes başvursun arkadaşlar. Bu sınava giremezsek başka sınava gireriz. Ama vicdanınız ingilizceden 20 30 aldığınızda rahat olacak mı bunu sorun kendinize. Yazık.
-
@frustration hocam vicdanlık bi durum yok bence... peki diyelim ki ingilizcesi cok iyi olup bir temel dersi geçemeyen A kişisi de vicdan yapacak mi "benim için başvurmadılar asıl ben onların önünü kapadım" diye :))) bu işler tamamen nasip 1.olacak kadar yeterlidir ama sınav günü ayağını kırar giremez. Bence artık insanların manevi yönünü kendi tercihlerine bırakalım
-
@ezo alan dersiyle ingilizceyi karşılaştırıp aynı kefeye koyman olmamış bence:))) Vicdanlık bir durum yok evet herkes başvursun.