Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Tabi Ticaret Hukuku için de aynı şey geçerli. Kıymetli Evrak yazmamış diye dahil değil olarak yorumladım ben ama inşallah öyledir.
-
@uzmanavukat dahil olsaydı yazacağını düşünüyorum. Medeni hukukta da kişiler ve başlangıç demiş eşya miras vs yok diye açıkça söylemişler
-
Arkadaşlar sınav giriş belgemde fotoğraf yok. Aynı durumda olan var mı veya böyle mi olması gerekiyor
-
@ezo Benim de yok. Olacak diye yazmışlardı ama.
-
Ankara üniversitesi linkinden giriş yapamıyorum. T.C. yanlış diyor neden böyle ?
-
@eray123 Aynısı bana oldu şifremi unuttum'a basıp şifremi değiştirdim, o zaman açıldı.
-
@alageyik08 teşekkür ederim
-
@halluka bence de oyledir dediginiz gibi acikca belirtmisler cunku. Cok tesekkurler, kolay gelsin herkese.
-
@alageyik08 umarım sorun olmaz değişiklik olursa yazarsanız sevinirim
-
Benim de giris belgemde fotograf yok. Fotografi olan var mi diye soralim kimsede yoksa sorun yok
-
@ezo Tabi tabi değişiklik olursa yazarım.
-
@eray123 Rica ederim, inşallah sorun çözülmüştür.
-
Fotoğraf yok arkadaşlar sorun olmaz bence
-
@beyaz02 bende de fotograf yok hocam, giris belgesine bakinca foto koymak icin yer de yok gibi gorunuyor. Ins sorun olmaz
-
bende de fotoğraf yok
-
Ben ankara unv sinav burosunu aradim gerk yok dediler
-
Yds sinavinda oldugu gibi kelime soruyorlarmi
-
@dnd 2-3 tane soruyorlar ama zor kelimeler değil.
-
@evandro Yökdilden daha mı basit bir sınav? Gramer mi kelime agirlikli mi yardimci olursaniz cok sevinirim
-
@pasazade yökdilden daha kolay ddeğil. Yökdilden çok daha zor. Yds ayarında olmasa da 1 tık altı olur ingilizcesi. 50 altında yds ile barajı geçmek zor olur.