Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@kyrieirving cevap gelsin hocam. Olmadı size verelim
-
@samet06 Hocam, çok teşekkür ederim. Yalnız İstanbul'da ikamet etmekteyim. Sizin için bir maliyeti yoksa kargoyla benim adıma ödemeli yollayabilir misiniz?
-
Arkadaslar sizce kac puanla kapanir. 88.8 ile gelme ihtimali var mi
-
ARKADAŞLAR HUKUKÇULAR HANGİ SORULARI ÇÖZMEK ZORUNDA, YAZILANLARDAN DOLAYI KAFAM KARIŞTI. İKTİSAT FALAN NEREDEYSE HİÇ BİLMİYORUM. BUNLARI ÇÖZMEDEN DE GEÇME İMKANIMIZ YOK MU?
-
Hukuk, İktisat, İngilizce. İlan metninde bu derslerin içlerindeki tüm konulardan sorumlusunuz. İlan metni önceki sayfalarda ve kurumun duyurular sitesinde mevcut. @falcon9
-
@falcon9 hocam ilanda yazdığına göre hukuk, iktisat ve yabancı dilden sorumlusunuz. Alan bilgisi konularının her birinden en az 65 almak şartıyla ortalama 70 puan almanız lazım. Yani İktisattan en az 65 puan almalısınız.
-
@furken dostum şahsen sayistayla aynı gün olmasi hasebiyle benim tahminime göre 70 ila 80 kişilik daha az başvuru olacağını da hesaplarsak, bunların yanında dil sınavına veya diğer derslerin herhangi birine olan guvensizlikten dolayı da 20 kişilik bı fireden dolayı yani toplamda 100 kişinin bu sınava basvurmayacagini düşünerek 88.1 ila 89.7 arasında herhangi bir puanda kapatacağını düşünüyorum şahsen:) Ha eğer başka bir güne alınırsa 90 altını görmez diye tahmin ediyorum. @odtüsbky bu işin piri gerçi ama bu da benim tahminim olsun
-
İKTİSAT İÇİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR KISA-ÖZET KAYNAK VAR MI?
-
@falcon9 Lider Yayınları İktisat 1-2 seti sizi kurtarır. Zaten genel uzman yardımcılığı kadar zor gelmez hukukçulara.
-
Arkadaşlar sınav test mi klasik mi acaba
-
Test soruları 5 sık mı 4 şık mı sevgili arkadaşlarım .
-
@ayt_nn alan kısmı klasik İngilizce kısmı test
-
@mrnobody Kaç şıklı peki
-
@mami1616 onu bilmiyorum ya. Bilsem sizede cevap yazardim. Ama YDS gibi diyorlar muhtemelen 5 şık tır.
-
@mrnobody Daha once girdiginizi dusunmustum . Tesekkur ederim
-
@gresham-t dostum cevabin icin cok tesekkur ediyorum:)
-
Arkadaşlar şu konuyu bi netlestirsek nasıl olur acaba. Şimdi İngilizce sinavında da 65 İngilizce barajı söz konusu mu yoksa onda öyle bir durum yok mu? Facebook'ta bir admin kardeşimiz İngilizce için baraj yok demis ona binayen soruyorum
-
@gresham-t açıkçası bu konuyu bende farkettim. Helede sınavın hersene farkli farkli olmasida bunu baya olası gösteriyor. Böyle düşünme sebebim ise ilanda alan ve yabancı dil diye ayrılmış konular ve alttada her bir alan sınavından 65 ı toplamda 70i geçmek diyor. Her bir alandan ve yabancı dilden 65 demiyor. Tabi bu bizim kuruntumuzda olabilir
-
2017'de değil ama 23 kişilik ilanın verildiği 2016 sınavında herkesin iktisat, hukuk, işletme ve yabancı dil puanları açıklandı. Dördünün ortalaması 70'i geçen birçok kişi olmasına rağmen çoğunluk ya işletmeden 65'in altında kalmıştı ya da yabancı dilden 65'in altında kalmıştı. Zaten o nedenle yüzlerce kişi arasından sadece 13 kişi mülakata kalmış ve 9'u alınmıştı. Ancak 2017'deki 18 kişilik ilanda kimsenin puanı kamuoyuna açıklanmadı, 4 kata yakın aday mülakata kaldı ve kadro dolduruldu diye biliyorum.
-
@atkinsons ilan metninde bu konuda bir netlik yok kim nereye isterse oraya çekebilir nitelikte. @odtüsbky İlanda yazılı sınavın yüzde 60 sözlü sınavın yüzde 40 olarak değerlendirileceği yazıyor. Yani mulakata belli sayida aday çağrılıyor ve cagrilanlarin mülakatta alacağı puan yüzde 40 olarak değerlendiriliyor değil mi?