Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@alageyik08 akraba dışında böyle bi dönemde nasıl referans bulacağız ya inanılmaz gerçekten. Kamuda çalışma zorunluluğu var mı bu referansların?
-
@ezo ekran fotoğrafı çekipmonu yükledim ben
-
@akorkmaz1910 hocam aynısını yaptım olmadı neyse sizn olduysa ben beceremedim sanırım teşekkürler
-
@fg94 O referans kısmı özel ya da kamuda çalışan ve genel olarak insanların arkadaşlarını yazdıkları kısımdır. Ben mesela hep biri kamuda diğeri de özelde çalışan iki yakın arkadaşımı yazarım. Şu ana kadar arandığını duymadım ama geçen sene buraya başvuran arkadaşım arandıklarını ve hakkında bilgi alındığını söyledi. Yani sizi iyi tanıyan bir ya da iki kişiyi yazmanız yeterli. Nerede çalıştığı hiç önemli değil.
@ceks74 Eşim için geçen sene Kamu İhale Kurumu sınavına başvuruya gittiğimde asansörde klasik müzik çalıyordu. Aynı durum Dışişleri Bakanlığı'nda da olmuştu. Bu kaliteyi göstermez hocam, kurumun kendi tercihi -
Arkadaslar kpss sonuc yukleme bolumu ile ilgili sıkıntı varsa osym sitesinden sonucunuza girin yazdır dedikten sonra bir sayfa çıkar önünüze orada kaydet seçeneği olur oradan pdf olarak kaydedebilirsiniz. Ben başvuruyu yarım yaptım başka bir belge yükleme istiyorsa bilmiyorum ama kpss belgesini bu şekilde kaydedip çıktım başvurudan.
-
Güvenlik soruşturması belgesini bilgisayarda doldurup mu çıkartacağız arkadaşlar yoksa elle mi doldurulması gerekiyor?
-
Arkadaşlar bu sayfa no denilen kısmı TC kimliğimde göremiyorum. Siz ne yazdınız? Bu arada nüfüs cüzdanı suretini onaylayan bilgilerini istiyorken benimkinde bir V:H.K.İ var bir de Nüfus şefi var. Hangisini yazacağız.
-
@bluephantom onaylama kısmı kurumun kendi yapacağı ve haliyle kendi personelinin imzalayıp onaylayacağı kısım
-
@fg94 Valla hocam, ilk defa sınav başvurusu yapıyor olacağım. O yüzden sordum ben de çok bir şey bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
-
Gvs formunu indirip bilgisarda doldurmak gerekli en alt kisim nufus cuzdani suretini onaylayanin kismi bos kalacak. Ama nufus cuzdani sureti kisminda bos kalan yerler doldurulacak sadece en alt kisim bos kalacak.
-
Neyin gvs sini istiyo bu kurum şaşırmiş mi hayret bi sey ya. Yaziliya gvs ile mi alacaklar bu nedir. ! Mülalata girenden iste gvs yi . Simdi istemek de neyin nesi !
-
@akorkmaz1910 Hocam, o tamamda ya sayfa no dedikleri kısım? Kayıtlı olduğu nüfus idaresi
-
Arkadaşlar şöyle bir bölüm var:
"Başvuru esnasında doldurulacak Güvenlik Araştırması ve Arşiv Araştırma Formunda yer alan bilgilerin bilgisayar ortamında doldurulması, çıktısı alınıp, "fotoğraf yapıştırılıp" ıslak imzalı şekilde tarayıcıdan geçirildikten sonra sisteme yüklenmesi gerekmektedir." diyor.
Ben güvenlik soruşturması dosyasını indirdiğimde açılan excellde daha önceden yüklediğim fotoğraf var onu silip ayrıca mı yapıştırmak gerekiyor.Diğer sorum "Son 1 yıl içerisinde girdiğiniz sınavlar" olan bölüm. Ben ilk defa kurum sınavına giricem ancak bu son 1 yıl içerisinde ziraat vakıf ve halkbank sınavlarına girdim. Onları yazmam gerekiyor mu?
-
@jszz hocam bence ilk soru için rekabet kurumundan bilgi alsanız daha sağlıklı olacak. İkinci soru için de benim de kafam karıştı ben de aynı sizin gibi banka sınavlarına girdim ayrıca 2 tane de yazılı sınav istemeyen sadece mülakat isteyen yerde mülakata girdim. Mülakatlar da sayılıyor mu acaba?
-
Arkadaşlar başvuru formuna daha bakamadım ama hobiler veya ilgi alanları kısmı varsa o alana yazdığınız şeylerle alakalı mülakat sonunda soru soruyorlar bilginiz olsun. Daha erken farkındayım ama aklınızda olsun ilerde lazım olabilir
-
şu girdiğiniz sınavlar kısmına ne yazcağımız kesinleşti mi ? ben sayıştay eleme ve ziraate girdim ikisini de yazmalı mıyım ?
-
@fg94 ayrıca tcmb nin de sınavına kaldım kurum sınavından önce girmiş olacağım onu da yazmalı mıyım ?
-
@fg94 hepsini yazin bence,ben de yazicam girdigim butun sinavlari
-
Merhaba arkadaşlar, başvuru yapmaya çalışıyorum. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum. Ancak mezun olduğum üniversiteyi seçtiğimde gelen seçenekler arasında çıkmıyor. Bu sefer İİBF'yi seçtiğimde de mezun olduğum bölüm seçenekler arasında yok. Benzer bir problemi yaşayan var mı?
-
Başvurusunu tamamlayan oldu mu? Ya kafama 2 şey takıldı: mecburi hizmet ne demek oluyor guy olarak atandığımız vergi dairesinde 5 yıl başka bir şehre tayin hakkı olmadan çalışmak sayılıyor mu mecburi hizmet olarak? 2. si geçmişte havaşta çalışmıştım daha önce çalıştığınız kurumlar kısmına yazayım mı?