Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@rootofallevil havasta sigortan varsa yaz. Mecburi hizmet demek o demek degil. Okurken burs almissindir mesela ve karsiliginda ilerde su kadar sure burs veren kurumda calismak uzere anlasmissindir. Zorunlu hizmet bunun gibi seyler. Calisma taahhudunde bulunmus olman gerek. Kamuda muvafakat diye bi sey var ve surekli insanlar yer degistirip duruyor. Zorunlu hizmete girseydi bu eger, bu insanlar öyle elini kolunu sallayarak yer degistiremezdi.
-
@richie-rich Allah razı olsun teşekkür ederim
-
@sekoras hocam sanirim iletisim icin e-posta adresi vardi sanirim oraya danismanizda fayda var diye dusunuyorum.
-
-
@sbf1983 Yazacağım şimdi hocam. Hatırlatma için sağolun. Gündüz görseydim direk kurumu arardım. Şimdi Pazartesiye kaldı iş.
-
Ben özel sandığa bağlıyım halkbankta.Ve mecburi hizmet 5 yıl atandığım yer mi? Son sorum ise gvs de nüfus cüzdanı bilgiler diyor yeni kimlikte yokki bunlar
-
@jszz nerde yaziyor bu ben bulamadim
-
Nüfus cüzdanı suretini onaylan ile ilgili bilgiler yer alıyor ya en aşağıda onları nasıl doldurdunuz arkadaşlar? Kurumu arayıp bunu soran oldu mu acaba?
Bir de siteye fotograf yükleyince gvs formunda da o fotoğraf çıkıyor ya onu kabul ediyorlar mıymış? Fotograf yapıştırmaya gerek var mıymış yine de?
Bunların cevaplarını bilen birisi aydınlatabilirse çok iyi olur.
-
Merhaba arkadaşlar, rekabet kurumunu arayarak, yeni kimlik kartı olanlar için yeni kartta cilt no aile sıra no gibi bilgiler yok ne yapmamız gerektigini soran ve en altta onaylayan mühür imza tarihi gibi kısım icin ne yapmamız gerektigini soran var mı?
-
Arkadaslar biri forumda yazmıştı 30 dakikadır bulamadım. İşletme için hangi kaynak soylenmisti?
-
Hukuk mezunları için ,mezuniyet bakımından kamu hukuku ve özel hukuk bölümlerinden birini seçmeyince sonraki aşamaya geçmiyordu,halbuki lisansta kamu hukuku özel hukuk gibi bir mezuniyet ayrımı yok,mecburen birini seçmek durumunda kaldim,bir sorun olmaz umarim,başka bu durumda olan var mi arkadaşlar ?
-
@dnd, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
@jszz nerde yaziyor bu ben bulamadim
http://www.rekabet.gov.tr/tr/Guncel/rekabet-kurumu-rekabet-uzman-yardimcilig-092233e016b1e81180e100505694b4c6
bu sitede 4. paragrafta -
Arkadaşlar hangi kaynakları kullanıyorsunuz özellikle işletme ve ingizlice için nasıl bir çalışma yapıyorsunuz ?
-
@jszz ben fotoğrafı bilgisayarda yapıştırdım,imza yerine de imza yapıştırdım,sonra PDF oluşturup siteye yükledim
-
Arkadaşlar bu standart fotoğraf dediği boyutu, ölçütü nedir anlamadım.
-
@piko hocam sorun çıkarmazlar mi bunun icin. Islak imza falan istiyor çünkü
-
@ebcan isletme icin ismet mucuk temel isletme bilgilerini onerdi gaziden hocam
-
@bluephantom vesikaliktir hocam bildigimiz
-
Arkadaşlar dil sınavını oranlayacak olursak ne kadarı gramer ne kadarı reading vs bileniniz var mı?
-
@brzezinski Hocam, fotoğrafı biraz kırpıp oraya koyacağız. Sorun olur mu? Bunun dışında fotoğrafı dijital olarak yerleştirsek sorun olur mu?