TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@sertcocuk monografi kitabı edinebilirsiniz. ferhat yıldızın kitabı iyiydi. hem kolaydan zora hem de kurumlarda çıkmış monografiler vardı.
-
Bilgi Edinme'den kpss puanlarının 2 yıl geçerli olduğunu ve ilanda hata olabileceğini yazmıştım. Cevap olarak hata yok 2018 geçerli olacak demişler. Geçen yıl 75 yds 84 p1 vardı dil yüzünden girememiştim. Bu yıl p1 yüzünden giremeyeceğim. Girecek arkadaşlara başarılar.
-
@beetle cok tesekkurler hocam
-
ne yazık ki kesin.2016 eylül YDS sayılmıyor.
-
@öğrenci cimerden yaz kurum zaten önemsemez 2017 kpss puanlarını almak istese alırdı. Cimerden yazdım ben de bence yaz.
-
@abd94 Estağfurullah. Hangisini hocam? Kitaplarla ilgili olanı mı(Abuzer Pınar)?
-
@frustration Oradan da yazayım şimdi..Sanmıyorm ama değiştireceklerini...
-
@bluephantom hocam kaynaklar konusunda temel olusturur ama yetersiz dedinz o yorumu demek istedim
-
@baskan bilgiyi nerden öğrendiniz?
-
10 eylülden sonraki dil puanları geçerli diyorlar 2016 yds de 4 eylülde açıklandı aradaki 6 gün yüzünden 2016 puanlarımızı kullamayacağız öyle mi?
-
geçen sene sınavı kazanan bir arkadaşın mikro makroyu erdal ünsaldan para bankayı fatih özataydan çalıştığını ve okul ders notlarına (odtü) baktığını öğrendim. Elimde bu kitaplar var ancak hala ekonometri konusunda sıkıntım mevcut sbf irfan hocanın ekonometri ders notları ve okulun karşısında satılan fotokopiye sahibim ancak asla yeterli geleceği kanaatinde değilim sınava kalma konusu da kesin olmadığından ne yapacağıma karar veremedim
-
@consensus pardon 4 eylül sınav tarihiydi
-
@fg94 ekonometri notlarının içeriğini de bayram sonrası konuda bilgisi olan arkadaşlara milli kütüphanede gösterip fikir alışverişi yapmaya açığım
-
Kacla kapatir tahminen arkadaşlar
-
@consensus evet öyleymiş.
-
@beetle ama sınav açıklanma tarihi 22.09.2016, açıklanma tarihi itibariyle 2 yıl dolmamış oluyor.
-
@consensus arayıp durumu anlattım sınav tarihi esas alınır dedi görevli. isterseniz siz de arayın
-
@beetle Ben de aradım benzer şeyler söylediler. Bu durumda ne yapacaz?
-
Dilekçe mi yazsak bilgi edinme yoluyla başvuru mu yapsak?
-
@consensus Kurumlar sınav tarihini esas kabul ediyorlar. Sizin durumunuzdaki arkadaşlar şikayetten ziyade mağduriyetiniz için öneri olarak bunu kuruma sunun , gerisi ilgili kişilerin insafına kalmış. Şikayet şeklinde giderseniz maalesef sonuç alabilme ihtimali yok hocam