TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@yesilcay sonuç açıklandığı tarih geçerli olur diye düşünüyorum. 4eylüldeki sınavın sonuçları 22eylülde açıklanmış yani bence olur umuyorum olur inşallah olur
-
@möözun o zaman bakalım ona hocam ya. Ancak bu sürede o yapılır. Öbür türlü problem.
-
@veblenist sizler bakın hocam ben şartları taşımıyorum malesef :)))
-
@möözun hayırlısı olsun hocam, daha güzeller olur inşallah. Tamamdır hocam. Bizim Başkent’te miydi o?
-
@beetle yds 2016 dan mı bahsediyorsunuz acaba? Eger öyleyse ben de aynı durumdayım ve umarım değerlendirme kapsamındadır.
-
Ya neden ama neden Eylül 2018 YDS öncesi ilan açılıyor anlayamıyorum.
-
Gujarati'nin kitabı var bende zamanında sağlam para vermiştim Ankarada olan arkadaşlara elden verebilirim
-
@veblenist okulun karşısında pasaj vardj ya ordan almıştık öyle hatırlıyorum. Horoz mu neydi. Bi de Erdal'da dq vardır belki
-
@möözun doğru. Horozda da olabilir. Tamamdır, ben bakacağım.)
-
@genclerbirlikli diğeri için bence vakit yetmez ya. Ben hatırlıyorum onu eşek gibi kitaptı o. İrfan hoca mı aldırdı onu hatırlayamadım
-
Valla güzel ilan. MB tarihinde yoktur böyle sayı. Valla kazanan yaşadı. Ne olur şimdiden söz versin kazanan adaylar, maaşlarının ne kadar olduğunu yazsınlar. Maaş konusunda en spekülatif kurum diyebiliriz.
-
@veblenist @abd94 Hocam, Damodar Gujarati - Temel Ekonometri(Basic Econometrics) kitabını hatiplemeniz yeter. Kendine çok güvenen varsa Greene - Econometric Analysis kitabını halletsin. Mikro/Makro ve Matematiksel İktisat ile ilgili bildiğiniz varsa memnun olurum.
-
@bluephantom Ben tek kaynaktan çalışmayı sevmiyorum hocam bir türlü de benimseyemedim zaten mikro iktisat zeynel dınler ve erdal ünsal makro iktisat ise kemal yıldırım , erdal ünsaldan çalışmanın dogru olacagını dusunuyorm (Mb sınavına girmiş birisi olarak cevaplandırmadım bu sorunuzu.. İktisat mezunuyum o yüzden )
-
O elenen arkadaşımla konuştum. Ekonometri için okul zamanında da birçok kaynak çalışmıştı. O yüzden altyapısı iyiydi. Sınav açıldığında da bilgilerim tazeydi zaten dedi. Sınav için de ekonometri kısmı cebirselden ziyade daha matriksel şekildeydi, Tabi bu sene başka okul hazırlar daha farklı olabilir dedi. Bi de yoruma dayalı sormuşlar mesela o modelleri kurarken bilgi ölçücü ve yorumlamanın istenildiği sorular varmış. Sağlam bi altyapısız yapılcak bi bölüm değilmiş. Kaynak için o yüzden kesin bişi diyemedi kendinden yola çıkarak. Ben biras onu bildiğim için o notlar yeterli olur demiştim.
-
2017 neden istenmemiş burda da anlamıyorum. Ben zaten başvuramıyorum bölümden dolayı ama bu 2017 kpss puanını görmezden gelen ikinci ilan. Bu kurumların keyfi uygulamaları gercekten can sıkıcı bu sınav için de cimerdem yazacağım. kpss ile alım yapıyorsan geçerliliği olan tüm kpss sınavlarını dahil etmek zorundasın
-
o notun varlıgı ıle ekonometrı ogrenebılırım dıye ıcımde bir umut yeşermişti ama @möözun kardeşimin son yazısı ile öldü
-
@frustration ben de anlamıyorum bunu. Kpss iki yıl geçerli ama şaka gibi ilk iki ilan kpss 2018 istedi.
-
@öğrenci ben yarın cimere yazacağım kurumu da arayacağım baskı oluşur da bu ilan da güncellenirse diğer ilanlarda da artık dikkat ederler belki. Kardeşim zamanım olursa sen de yaz cimere ben çevremdekilere de yazdırcam. Bu sınavla da alakam olmamasına rağmen yazacağım.
-
@frustration tamamdır ben de yazacağım. Böyle olduktan sonra kpss puanları 1 yıla insin daha iyi. Ona göre yol cizeriz.
-
Arkadaşlar bu sınav için para banka için önerdiğiniz bir kaynak var mı?