TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@jaime-la-qualite "Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçları en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçları en geç 60 iş günü içinde cevaplandırılır. " Madde 12 – (Değişik:RG-25/10/2018-30576-C.K.-228/10 md.) İş günü olacak normal gün değil.
-
@twopoint işte bu değişiklik formlar gönderildikten sonra yapılmış. 25 ekim'de.
-
Herhangi bir duyum alan var mı acıklanma tarihi ile ilgili?
-
@yeni-mezun kimsenin bir bilgisi yok sanırım. Bekliyoruz...
-
Beklenen o gün artık bugün olsun.
-
@mulkiye01 Geldi ayın 14ü
-
@arthaslaurenn geldi hocam geldi
-
@mulkiye01 Ben senin iletiyi görmeden yazmıştım. Bi baktım aynı anda yazmışız Bu tesadüfi olayın hayırlara vesile olması dileğiyle
-
@arthaslaurenn :d Hayırdır inşallah. Umuyorum ki merkez de bizimle aynı düşüncededir. :d hayır öyle değilse de telefon açtığımız biri hayır öyle değil desin, yetti :d
-
Hadi merkez bankası bu alımı açıkla ve yeni bir alıma çık
-
Umudunuzu kırmak istemem ama güvenlik soruşturmasının henüz bitmediğine dair duyumlar var.
-
@benbernanke yahu ne bitmez soruşturma imiş :S
-
Duyum alan arkadaşlar, nerden alıyorsunuz bu duyumları? Orada başka birimde çalışan arkadaşlar İK kesinlikle bilgi vermez diyorlar ancak duyumlar eksik olmuyor.
-
@twopoint benim çalışan herhangi bir tanıdığım yok kimseyi zan altında bırakmak istemem. Fakat Güvenlik soruşturması meselesi kesinlikle söylenmeyecek bir bilgi değil. Bireysel olarak bizler öğrenebiliyoruz diye biliyorum.
-
@benbernanke Bireysel olarak öğrenebiliyorsak sizin veya yakınınızdaki birilerinin güvenlik soruşturmasının bitmediği anlamı çıkıyor iletinizden. Neden bitmediğini de söylüyor mu kaynak veya kaynaklarınız?
-
@benbernanke bireysel olarak nereden öğrenebiliyoruz?
-
@twopoint ordan o anlam çıkmıyor ben kendiminkini öğrenmedim bile. Herkesin soruşturması bittiğinde sonuçlar açıklanacağı için benimkinin bitip bitmemesinin hiç önemi yok.
-
@dumm daha önce de güvenlik soruşturması süreci yaşadım ve yine böyle çok uzun sürmüştü. Artık dayanamayıp kurumu aramıştım ve bana bi evrak kodu verdiler bunu emniyetten takip edebilirsiniz demişlerdi.
-
@benbernanke Kendinize ve diğer kişilere ait bilgiye sahip değilseniz duyum değil tahmin olur. Tahmininizde haklı olabilirsiniz. Teşekkürler bilgi alışverişi için.
-
Arkadaşlar biliyorum hepiniz suan sonuclari bekliyorsunuz ama ben kurumun en son kac puan ile alesi kapattigini ogrenmek istiyorum. Tesekkur ederim.