TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@ikik91, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@macmohan2, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
Ne açıklanmış sitede görünmüyor
Arkadaslar silemiyorum yaziyi kusura bakmayın arkadasima saka yapmak icin yazmıştım ama silemedim
Arkadaslar soylesenize silelim bulamadim nasil silindigini moderatorler help
-
@ikik91 iki düşün bir konuş demişler.Geçmiş olsun bu programda silme olayı yok.Umarım bu hatanız size ve sizin gibilere ders olur.
-
Arkadaslar hepiniz haklisiniz ozur dilerim saka yapmak icin gosterip 5 dk icinde silecektim ama silinmiyormus beni atin burdan lutfen umarim hepiniz kazanirsiniz kusura bakmayin tekrardan silinirse cok iyi olur.
-
@ikik91 korkak
-
@ikik91 aslında sana yardım etmemek lazım ama neyse. İletine girip düzenle'yi seçip başka bir ileti yazmayı dene
-
arkadaslar sonuclar ne zaman aciklanacak bilgisi , duyumu olan var mi ?
-
Bu haftadan ümidi olan var mı?
-
@politicssbf belki yarin belki yarindan da uzak:)
-
@hsan İnşallah açıklanır en kısa sürede. Ama içimde bir his var yarından ümitliyim.
-
@sebin kaçıncı yarın?
Arkadaşlar şöyle bir durum var ki yönetmelikte güvenlik soruşturması en geç 60, arşiv taraması en geç 30 günde sonuçlandırılır deniyor. İkisi birlikte yapıldığı için daha uzun süre olan 60 gün ibaresine bakmak lazım. Yani soruşturma işlemlerinin en geç 60 gün içinde neticelenmesi gerekiyor. Ekimin ikinci haftasında bilgilerimiz makamlara iletildi ise ilgili makamlar 60 gün (iş günü değil) içerisinde merkez bankasına soruşturma sonuçlarını iletmek durumunda yani eğer bilgilerimiz bürokratik bir gecikme olmadan ilgili makamlara soruşturma için iletildiyse (en geç 60 gün) en geç bu ayın ikinci haftasına kadar herkesin soruşturma sonuçları gelmiş olur. Biz de en fazla aralık 14’e kadar beklemiş oluruz. Eğer en geç tarihe kalmazsak evet bu hafta açıklanabilir.
-
Geçen hafta, insan kaynaklarını aradığımda komisyondan listelerin henüz kendilerine iletilmediği, dolayısıyla da sonuçların açıklanamadığı söylenmişti. Açık bir cevap edinemesem de ben güvenlik soruşturması beklendiğini düşünmüyorum ama elbette bekleniyor da olabilir. Sadece komisyondan liste gelmedi cevabına istinaden bu şekilde bir yorum yaptım kendimce. Yani çok önemli bir bilgi olmasa da burada benim gibi çok sayıda merak eden olduğunu gördüğüm için paylaşmak istedim.
-
@ruth teşekkür ederiz bilgi için ancak mülakat sonuçları belli olduğunu düşünüyorum. Güvenlik soruşturması da kesin olarak yapılıyor şu an ki bu kesin bilgi. Yani şu an sonuçları değil, güvenlik soruşturmasını bekliyoruz. Ayrıca değil komisyondan kendilerine listenin gelmediğini, şahsen kendim ya da tanıdığım kim ararsa arasın “sitemizi takip edin”den başka tek kelime dahi kullanmayan ik’nın size böyle bir açıklama yapmasına şaşırdım normalde sabit hattan konuşan kimse o riski almazdı.
-
Söylediğim gibi ben normal bir cevap olduğunu düşünerek üzerinde durmadım zaten, kaldı ki herkes kadar sıradan birisi olarak aradım. Bu konuda başka kimseyle görüşmedim, bu forum dışında irtibatım da yok. Siz kesinliğine güveniyorsanız bilginizin, öyledir. Ben buna karışamam. Zaten söylediğim gibi ben kendimce anlam çıkardım ama hiç böyle bir şey olmayabilir de. Spekülasyon yaratmak istemem.
-
@ruth spekülasyon amacıyla demeyeceğinizin farkındayım şahsen ben o şekilde anlamadım zaten sadece şaşırdım demek ki bizim sorma şeklimizde hata vardı teşekkür ederim bilgi için ama güvenlik soruşturmalarının yapıldığını onların beklendiğini duydum kaldı ki zaten bazı arkadaşların bizzat evlerine gelinerek bilgilerinin teyit edildiği önceki entrylerde yer almakta. Hepimizin için sürecin umduğumuz gibi daha da gecikmeden bir an önce sonuçlanmasını dilerim.
-
@mulkiye01 herkes haklı olarak çok heyecanlı olduğu için yanlış anlaşılmaya veya bilgi kirliliğine yol açmayacak şekilde net yazmak istedim, kusura bakmayın. Daha önce başvurduğum bir kamu kurumunun izlediği süreçten yola çıkarak ben böyle bir anlam çıkarmıştım ama yanlış çıkarmışım demek ki. Ben de teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Gönlünüzce olsun her şey.
-
@mulkiye01 yanlışınız var, iş günü hesabı yapılıyor. Legal sınır 25 ocak.
-
@jaime-la-qualite 25 ocak ne hocam müebbet verseydiniz
-
@jaime-la-qualite haklısınız 25 ekim 2018 tarihli değişiklik ile o süre iş günü yapılmış ben önceki yönetmeliğe bakmışım.
-
@ichbin1berliner @mulkiye01 umarım o zamana kalmaz tabi
-
@mulkiye01 Maalesef mülkiyeli dostum doğru söylemekte. "c) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılması taleplerinin ilgili makama ulaşmasından itibaren arşiv araştırması sonuçlan en geç 30 iş günü, güvenlik soruşturması sonuçlan en geç 60 iş günü içinde cevaplandınlır." Gerçekten 25 ocak gerçekten müebbet olur