TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@arthaslaurenn eğer mülâkat gününü esas alırsak 25 Ocak oluyor. Belgeleri gönderdiğimiz haftadan başlarsak eğer son tarih 7 Ocak. Fakat bu tarihlere uyulduğundan emin olamıyorum. Çok daha uzun süreler soruşturma sonucu bekleyen arkadaşlar oldu. Ama diyelim ki uyulacak, 7 Ocak son tarih olarak çok da fena değil sanki...
-
@ozanoz Sanırım ayın 12 si idi ben formu gönderdiğimde. Geçen bir arkadaş 17si o formların gönderilmesinin son günü demişti. O ayın 19unda gönderilse ve 22 si pazartesi günü süreçler başlarsa 60 iş gününden 11 ya da 14 ocak olabilir gibi geliyor da bu hesaplamalar can sıkıyor tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
İmzalayıp gönderdiğimiz belge güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu olduğundan toplamda 90 iş gününe kadar uzayabilir. Umarım süreç o kadar uzamaz ve bir an önce açıklanır sonuçlar.
-
@bagclarburokrati yok yahu, aynı gün başlar ikiside.
-
@bagclarburokrati Hocam sanmıyorum. Neden 60 günden sonra başlasın ki?
-
@bagclarburokrati o işlemler önce güvenlik soruşturması 60 artı arşiv taraması 30 gün (ya da tam tersi) şeklinde olmuyor hocam. Yönetmelikte birbirinin ardı sıra yapılır şeklinde bir ifade yok evraklar ne zaman teslim edildiysw ilgili birimler ikisi için ayrı ayrı olarak birisini 30 iş günü diğerini 60 iş günü içerisinde belgeleri veren kuruma iletmek zorunda. Yani arşiv taraması da güvenlik soruşturması da farklı birimler tarafından aynı anda başlatılıyor. Burada dikkate almamız gereken daha uzun olan 60 iş günü süresi.
-
@mulkiye01 mülkiyeli dostum yine güzel konuştu
-
Sizin bakış açınız daha güzelmiş arkadaşlar bende ferahladım
-
@arthaslaurenn yine de hocam @bagclarburokrati “ya haklıysa” diye içimden geçirip süreyi hesaplayınca “Aman Allahım olamaz” dediğim doğrudur.
umarım bir an evvel açıklanır da biz de şu daha gireceğimiz bile bilinmez haldeyken tarih hesaplamalarımızı yapmaktan olabilecek en kısa zamanda kurtuluruz
Ben 14 Aralık tarihine kadar umutluyum daha önce bu tarz soruşturmalar evrak gecikmeleri hariç (mb yapmaz diye umuyorum ) hep en geç 2 ay içinde çözülmüş gibi gördüm forumlarda.
-
@mulkiye01 Ben de 14 olabilir kanaatindeyim
-
Merkez Bankası Araştırmacılarını Arıyor!
Komisyon Mülakatı sonucunuza buradan ulaşabilirsiniz.Açıklanmış ancak bizimkinden ses yok
-
@twopoint beklediğimiz sonuçlar da tahmin ettiğimiz gibi en geç haftaya gelecektir o vakit.
-
@mulkiye01 Haydi bakalım bugün inş
-
Bence bugün zor, önümüzdeki hafta da zor. İki sınavın sonuçları arasında 3 hafta vardı. Demek ki soruşturma talebi göndermeleri arasında da 3 hafta var, düz mantık. Kaldı ki bu sınavın ölçeği daha büyük, daha fazla kişi var beklenecek.
Yakın zamanda açıklanacak olsaydı ikisi beraber gelirdi herhalde.
-
@jaime-la-qualite fakat araştırmacılar için fazladan bir mülakat daha vardı. Güvenlik soruşturmaları ne zaman başladı acaba?
-
Haftaya askerden dönen ben ve hala gelmeyen sen..
-
Araştırmacı mülakat sonuçları açıklandı.
-
@akorkmaz1910 arkadaş internet explorer kullanıyo herhalde ^^
-
@ozanoz haklısınız onu düşünmemiştim. Yönetmelik de 25 ekimde değişmiş zaten. Yani işgünü değil de normal gün hesabı gerekiyor. @mulkiye01 arkadaşımız haklı haftaya yüksek ihtimal.
-
@arthaslaurenn hahaha doğru normalde sürekli bakıyordum bugün pek takip edemedim