2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
açıklanmıyacak bugün beklemeyinn....
-
@jan tahmin mi duyum mu ?
-
@uzman aradım teli açan görevli haftaya olabilir daha da uzayabilir dedi..
-
Tek açıklaması güvenlik soruşturmasının bitmemiş olması yoksa yasal sürede aciklamamak için başka bir neden yok
-
Bugün bidaha aradım arkadaşlar sizin aramanizla süreç kisalmiyor suan ohal var siteyi takipten başka şansınız yok dedi direk aldığım en net cevap sabir arkadaslar bekleyin bizi de ilgoc gibi bekletmezler umarım @Antimülakat hocam artık sizden gelen haberi beklemekteyiz bizlere net cevap verilmiyor asla
-
@texsas12 hocam bizzat personelden arkadaşlara sorduk, gelen cevap olumsuz. Henüz tamamlanmadı, bilgi de verilmedi dediler, bir tahminde bulunmak istemiyorum ama süreç biraz uzayacak gibi.
-
@Antimülakat eyvallah hocam beklemek,sabır...
-
Yarın açıklanırmı ne dersnz?
-
@hakimim_25 imkansıza yakın kardeşim .. Cuma aciklanmadiysa eğer bunun sebebi güvenlik soruşturmalarının devam etmesidir.. @Antimülakat hocam zaten olumsuz cevap almış en az 2 hafta beklememek gerek bana kalırsa
-
Sabırr ne yapalm artk elden bişe gelmez @texsas12
-
@hakimim_25 kesinlikle hocam sabır biraz daha iyi geceler..
-
Hocalar güvenlik soruşturması için gelen oldu mu , var mı hareketlilik ??
-
@texsas12 yok gelen giden yok da kaç defa geliyolar öyle daha önce de güvenlik soruşturması için geldiler demiştiniz...
-
@jan hocam hareketlilik var mı süreç işliyor mu kaç kere geldiklerini ne yaptıklarını bilmiyoruz bana 1 kere geldiler ama şuradan geldik diye de söylemiyorlar gelen giden var mı varsa yazın bizde ona göre baskı yapalım arayıp bi etkisi olmasa da
-
@Antimülakat hocam mahalle karakollarında güvenlik tahkikatı yapılıyor diye bir bilgi edindim başka forumdan böyle bir uygulama var mıdır acaba
-
@zaknafein hocam sanırım yeni bir uygulama bende ilk defa duydum. Şu dönemde riske girilmek istenmiyor, devlet içerisinde malum yapıların temizliği devam ederken, yeni alınanlarda da bu soruşturmaları normal karşılamak gerekiyor.
-
@zaknafein hangi forumda hocam? Ne zaman gelmişler yada entry ne zaman girilmiş bilgilendirirseniz sevinirim
-
@Antimülakat hocam bugün grupta mülakat sonucu beklenen 5 kurum başlığı açıldı kimisi 2 aydır bekletiliyor ilgoc gibi sizce gümrük bu alanlara göre aciliyeti daha fazla olan bir kurum mu yoksa farketmez herkesi bu süreçte epey bekletirler diyor musunuz? Bide malum nisan ayinda referandum var hocam referandum öncesi bu açıklama süreçleri hızlanır mı?
-
@Antimülakat hocam son sorum öncesinde yapılıyor güvenlik tahkikatı kesin liste hazırlandıktan sonra da soruşturma devam eder mi ?
-
@texsas12 hocam iki aşamada da yapılıyor diye biliyorum. En son liste bakanın önüne gelir orada tekrar bir soruşturma talep ediliyor. Yoksa öncesinde yapılan da yeter ama genel olarak ikincisi de bakan tarafından talep ediliyor.