2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Arkadaşlar bugün personelden bir arkadaşımızla daha görüştük. Söylediğini aynen aktarıyorum: Mülakat sonuçları halihazırda bakanımızın önüne kadar gelmiş. Bildiğiniz üzere Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi'nin annesi vefat etti, Allah Rahmet Eylesin. Bu nedenle muhtemelen tekrar merkeze döndüğünde sonuçları değerlendirecek ve son kontrolleri yaptırdıktan sonra sonuçları imzalayacaktır.
-
desenize pazartesine açıklanr
-
@hakimim_25 hocam bu konuda emin olmayalım, belki tekrar listedeki isimlerin kontrol edilmesi talebinde bulunabilir. Ben çok uzamaz diye düşünüyorum ama pazartesi demeyelim bu işe.
-
Anladm hocam sağolun @Antimülakat
-
@Antimülakat hocam çok sağolun. işinizin gücünüzün arasında kovalıyorsunuz. Eyvallah
-
@Antimülakat hocam Allah razı olsun işleriniz rast gitsin
-
@Antimülakat hocam allah razı olsun sizden sağolun varolun bu konuda yetki devri vs olmuyor mu hocam bakan gelmeden müsteşara yetki devredilmesi vs
-
@texsas12 böyle bir dönemde ohal varken ve herkes birbirinden şüphe ederken, mümkün mü? Bence değil diye düşünüyorum
-
@Antimülakat haklısınız hocam güzel haberleriniz için tekrar teşekkür ederiz hocam anayasa görüşmeleri de bitti bakanlığa geçer inşallah tez zamanda malatya dönüşü
-
Bizim eve sorusturma icin gelen giden olmadi herkese gelmiyolarmi bunun aciklamasi nedir @Antimülakat
-
@ace her zaman eve gelinmiyor, mahalle muhtarı, komşular hatta hiç kimseye sorulmadan da güvenlik soruşturması yapılabiliyor. O konudan endişe etmeyin. Bakan talimatı ile yeni kapsamlı bir soruşturma yapılsın denilirse muhtemelen kulağınıza gelecek şekilde yapılır.
-
@Antimülakat cok tesekkurler
-
@Antimülakat önümüzdeki hafta birşeyler olur mu hocam??
-
@superman kardeşim ne desem sıkıntı şu dönemde net zamanı bilmek çok zor. Ama bize haber verilecek inşallah, sizde stres olmadan ikinci bir duyuru geçeriz. Ankara, personelden dostlarımızın haberi olur diye düşünüyorum.
-
Gtb sitesinde sistem bakım çalışması varmış acaba açıklamaları yakin mi
-
@hevidar sanmam hocam o düzenli olarak yılda 5-6 kez yapılan bir şey. Çalışmanın bu sonuçlarla ilgisi olmaz.
-
@Antimülakat anladım hocam saolun artık beklemekten zaman geçmeyince insan ne düşüneceğini şaşırıyor
-
@hevidar anlıyorum kardeşim sabır diliyorum, o süreçlerden geçen birisi olarak ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum, Allah yardımcınız olsun.
-
Hocam bu mülakat sonucundan sonra diyelim ki kazandık başka belkeyeceğimiz süreç varmı yoksa artık hızlı işler mi süreç @Antimülakat
-
@hakimim_25 hızlı işliyordu 15 Temmuz öncesinde ama bundan dolayı belki ikinci bir güvenlik soruşturması yapılabilir.