2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam bu cuma açıklanmazsa tekrar bilgi alabilirmisinz
-
@hakimim_25
Hocam puanınız kaç ptt başvuru yapacak olursanız ben başvuru yapmayim ;/ -
Arkadaşlar herhangi bir duyumum yok ama en azından önümüzdeki 1 ay kadar beklentiye girmemeniz psikolojiniz açısından faydalı olur. Ben 3 ayı geçti sonuç bekliyorum derman kalmadı.
-
@mariapuder hangi kurumdan bekliyorsunuz hocam ?
-
@texsas12 sgk uzman yardımcılığı bekliyorum.
-
@mariapuder hayırlısı olsun şimdiden tabi süre geçtikçe akıl sağlığı yerinde kalırsa
-
@texsas12 çok yıpratıcı süreçler gerçekten anladım ki kpss işinin yüzde 50 si ders çalışmaysa yüzde 50 si de yılmamak, çelik gibi sinirlere sahip olmak ve sabır. Hepimize sabır diliyorum iyi akşamlar.
-
arkadaşlar merhaba, henüz farklı bir haber almadık, dediğim gibi 15'ine kadar bekleyelim, sürekli de aynı kişilere aynı soruyu sormak pek olmuyor, onlarda memur olarak aldıkları bilgi sınırlı. Bu yüzden ayın 15'ine kadar gelmezse, size sözüm olsun tekrar sorduralım.
-
@Antimülakat sağolun hocam ..
-
@mariapuder sabır hocam iyi akşamlar.
-
Sgkya gireceklere başarılar ins
-
Dostlar bakanlığı tekrar aradım bugün güvenlik soruşturmalarının tamamı önceye alınmış listeler açıklandıktan sonra olmayacakmış. O yüzden açıklanması mart ayı itibariyle olacak dediler bende listelerin hazır olduğu söyleniyor dedim yok öyle bişey dediler
-
@binnur liste hazır olayını keşke karistirmasaydiniz hocam o bilgiyi zor aldık zaten şimdi bilginin devamını da alamayabiliriz
-
Böyle bir konu konuşuluyo dedim zaten
-
Bana mart ayını bile geçer dediler biraz evvel aradım mart ayını ne kadar geçer dedim onu da bilemem dedi...
-
Hocam çalışanların bir bilgisi varsa bile bunu bizimle paylasmayacaklari allahin emri .. @Antimülakat 15 inde sizden haber bekliyoruz sadece.şu saatten sonra da kurumu bidaha aramam.. Tövbe.
-
@texsas12 arkadaşlar memur bir daha aranmamak için tarihi olabildiğince uzak bir tarih söyler. Ancak bizzat tanıdıklarınızın söylediklerini dikkate almalısınız. Her söylenen doğru olmaz.
-
@Antimülakat vallahi hocam şu andan itibaren sizden gelecek haber benim için en degerlisi ve önemlisidir..söz ağızdan bir kere çıkar 15 ine kadar beklemekteyim hocam sonrası için konuyu size havale ediyoruz zaten bilgi alabilirseniz alırsınız alamazsaniz canınız sağolsun iyi günler..
-
@texsas12 eyvallah kardeşim bizim sordugumuz kişiler dost, arkadaş. Olan bilgiyi aktarırken yalan yanlış konuşacaklarını düşünüyorum. Önümüzdeki hafta geçsin, kesin tekrar soracağım.
-
@Antimülakat hocam bimere falan sorsak bi cevap alamazmıyız ?