2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
MERHABALAR BİZ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞININ MÜLAKAT SONUÇLARINI BEKLEMEKTEYİZ. 6 OCAK 2017 DE MÜLAKATLAR SONA ERDİ.. ŞUBAT 13-18 TARİHLERİNE RASTLAYAN PTT BAŞVURLARI , GÜMRÜK SONUÇLARI AÇIKLANMADIĞI İÇİN ANLAMSIZ KALMAKTA ALIMLARIN AZ OLDUĞU BU SENELERDE BİZ ATAMA BEKLEYEN GENÇLERİ MAĞDUR ETMEKTEDİR. EN AZINDAN GÜMRÜK SONUÇLARI PTT BAŞVURULARININ SON GÜNÜ OLAN ŞUBAT 18 E KADAR SONUÇLANMASI HALİNDE BAŞVURULARINI YAPAN ADAYLAR ELİNİ VİCDANINA KOYUP BAŞVURULARINI GERİ SİLECEKLER YADA KURUMA MAİL ATACAKLARDIR.GÜMRÜK SONUÇLARI AÇIKLARSA PTT YE BASVURAN İNSANLARA DA BİRER İŞ KAPISI AÇILACAKTIR.. SORUNUMUZU DİLE GETİRECEĞİNİZİ DÜŞÜNMEKTEYİZ..( NOT: HER 2 ALIMDA DA P3 PUANLARI KULLANILMAKTADIR)
-
memurlar@gmail.com arkadaşlar kopyala yapıştır yapıp şuraya yollar mısınız?
-
@texsas12
Rica ederim genelde orası ise yariyor. -
@rlg tamam hocam yukarıdaki metne isteğe bağlı ekleme çıkarma yapıp yollayalım lütfen..
-
@texsas12
Aynen lütfen buradaki tüm arkadaşlar yollasin güzel bir noktaya değinerek yolladim ben inşallah ilgilenirler. -
@rlg sağolun hocam , arkadaşlar lütfen kayıtsız kalmayalım yollayalım en az 30 ,40 mail gelirse haber niteliği taşıyabilir diye düşünebiliyorum ..
-
Tamamdır dostum @texsas12
-
-
@açıkistih. Sen ne konusuyon burasi siyaset yeri degil
-
@açıkistih. Ne alaka?
-
Arkadaşlar yazılanları okudum. Sonuçları komisyon açıklatacak şu an kimse bir şey bilmiyor. Ayrıca liste için bakanımızın imzası falan gerekmiyor. Liste bakanımızın önüne kadar gelmiş gibi duyumlar doğru değil. Ben de beklemedeyim sizler gibi. Komisyon bunu gizlilik içinde yürüttüğünden kimseye bilgi vermez. Açıklanabilir onayını verince siteye duyuruları koyan memurlar bunu on beş dakika içinde girecekler. Gizlilik olması zorunlu. Komisyondaki insanlar laylaylom etrafa bilgi asla vermez. Yani orda çalışan bir memur komisyondan duyum alamaz. Komisyondakiler kendini riske atmaz. Zaten şu ana kadar alınan duyumların hiçbiri doğru çıkmadı. Şahsi kanaatim liste hazır değil. Hazır olsa bekletmezler. Soruşturma yapılıyor mu yapılmıyor mu bilmiyorum ancak olabilir. Marttan önce de açıklanacağını düşünmüyorum. Önceki alımlarda açıklanacağı gün bakanlık zaten açıklanacak demiş. Şimdi de geçiştirmek için yapmıyorlar uzayacak söyledikleri gibi bence.
-
İnsanlar beklentiye girdiği için söylenen tarihlere göre paylaşmak istedim. Kesinlikle kimse tarih veremez. Zaten bu saçma olur. Ben komisyonda olsam etrafa şu tarihte liste hazır vesaire demem kendimi riske atarım çünkü. Gizliliği ihlal etmiş olurum. Onlar da emin olun gayet aklı başında insanlardır. Kimse kendini riske atacak şekilde açıklama yapmaz.
-
Son olarak herkesin hakkında hayırlısı olsun. İnşallah yüzümüzü güldürecek neticeler alalım. İyi geceler
-
@Antimülakat Kardeşim bilgi alma şansın var mi yarindan itibaren? 1 ay mı 2 ay mı bekleyeceğiz en azından onu bilelim..
-
SAYIN ZİYARETÇİ ,Bu arada listenin bakanın imzasına tabi olmadığını nerden biliyorsun bizim gibi bekleyenlerdensen eğer??
-
@texsas12 yarın sorarız arkadaşlar inşallah bir haber gelir.
-
@Antimülakat bekliyoruz kardeşim inşallah
-
Arkadaşlar burada kim hakkımızda sui zan ediyorsa biz ty ekibi olarak çok takılmadan aldığımız doğru duyumları aktarmaya devam ediyoruz, başından beri de bunun için çaba gösterdik. Yanıldığımız muhakkak olmuştur ama yalan asla söylemedik.
Son gelen haberi açık ve net bir şekilde paylaşıyorum, haberi aldığımız yer İKY Ankara personeli: Listeler bakanın önüne gelmiş son kontrol maksadıyla, bakan yeniden güvenlik soruşturması istemiş, her şey hazırmış. Bu nedenle bu güvenlik soruşturması sonrası yayımlanacakmış. Mart ayını bulur denilmesi bu yüzdenmiş, kapsamlı bir GS yapılıyor. Çok uzun sürmez biraz daha sabır bekliyoruz sizlerden, Allah yardımcınız olsun. Top tamamen bakana gelmesi gereken listedeki herkesin GS si tamamlandı, hiç kimsede problem çıkmadı haberinde diyebiliriz.
-
@Antimülakat hocam Allah razı olsun sizden, gözümüz kulağımız sizden gelecek haberdeydi, biraz daha bekleyecegiz galiba
-
@Antimülakat Allah razı olsun çok sağolun. Sizce ne kadar sürer tahmini açıklanması