2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
önümüzdeki hafta cumaya kadar açıklanması en büyük temennim
-
Açıkçası Gümrük'te çalışmayı değişik avantajlarından ötürü istiyordum ama bugün Halkbank'tan teklif gelince ve 56894895 gündür beklediğimiz için vazgeçiyorum artık. Mülakatım iyi geçmişti büyük ihtimalle de olacak gibiydi ama beklemekten ciğerim soldu yeminle. Umarım benim gibi olan, başka yerlere giden arkadaşların sayısı çoktur da bu işe gerçekten ihtiyacı ve isteği olanlar girer ve umarım bir an önce sonuçlanır bu süreç.
-
@avukatı_mısın 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
ten ciğerim soldu yeminle. Umarım benim gibi olan, başka yerlere giden arkadaşların sayısı çoktur da bu işe gerçekten ihtiyacı ve isteği olanlar girer ve umarım bir an önce sonuçlanır bu süreç.
Benim kafam hala karışık hocam, bu belirsizlikle dolu kafama nazaran imrenilecek bir kararlık gördüm sizde. Hayırlısı olsun hakkınızda
-
@madamsmith. Teşekkür ederim İş arama sürecim 3 sene oldu artık bir yerden başlamak gerekiyor ve beklemek insanı ders çalışmaktan daha fazla yoruyor. Benim de kafamda soru işaretleri var ama gitmeye karar verdim artık ne olacaksa olsun, işsizlikten kötü değildir en azından ilerisi için tecrübe, yükselme şansı olur diye düşünüyorum.
Gümrüğün gözümü korkutan tek yanı kura ile atama yapılmasıydı ve büyük ihtimalle de doğu olacaktı. Ömrü doğuda geçmiş bir insan olarak biraz da bundan çekinerek karar verdim. Darısı başınıza, umarım sizin de kafa karışıklığınız en kısa sürede geçer
-
Ne zaman açıklanacak yaa bekle bekle iliğimizi kurudu hiçbir alım yok buna bel bağlamışız bari olumlu olsa da sonuç
-
@Antimülakat hocam önümüzdeki cumaya kadar açıklanma ihtimali var mı
-
@texsas12 hocam aldığımız haberde net bir tarih olmadığından, söyleyeceklerimizle sorumlu tutulmak istemiyorum o nedenle henüz erken diye düşünüyorum. Mart ayına sarkabilir
-
Meğer bakanlık çalışanları mart dediklerinde doğruyu söylüyorlarmış.
-
@Antimülakat eyvallah hocam sabırla bekleyeceğiz..
-
@Antimülakat hocam şu sıkıntımızı tercihiniyap.net sitesinde haber yapma imkanınız var mıdır? En azından bir hareket olur, iyi hissettirir, mutlu eder
-
@superman hocam mart ayı itibariyle muhakkak yapalım ama mart ayına kadar bekleyelim acele etmeyelim diyorum.
-
@Antimülakat peki hocam teşekkür ederim ilgi alaka için
-
Başka bir forumda kazananlar listesinin belli olduğu duyumu paylaşıldı. Bilginize arkadaşlar.
-
@superman hangi forum kardeşim cidden mi ?
-
@texsas12 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@superman hangi forum kardeşim cidden mi ?
Özelden mesaj attım hocam
-
Varsa link ben de alırım
-
Bir arkadaşımın annesı hasta özel bır hastanede yatıyor. Yan oda da kalan bır bayan arkadas ta mulakata girmiş ne için bilmiyorum ama. Sabah benı aradı acıklandı mı dıye yok dedım tabı yan oda da bır kız var dedı araya bırını sokmuş haber gelmış lısteye baktım senın adın vardı dıye sımdı ailecek kutlama yapıyorlar dıye çok zoruma gıttı açıkcası..
-
Forumda üstteki yoruma dayanarak listeler belli olmus algisina girmis insanlar yazık yeminle..yorumda dünyanın en mantıksız yorumu..
-
@superman duyum nerden hocam link atabilir misim?
-
@texsas12 açıklanmış mı açıklanmamış mı duyum erden bilgilendirrseniz ii olur hocam?