2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Umudum-btyor saygısız olanda ukala olanda sensin senin gibi kendini bilmezler kimden bilgi alabilirsin ki o kadar zavallı bi insansın işte gelip burada dikkat çekmek istiyon embesilin önde gidenlerindesin buraya saçma sapan bişey yazarsan cevabını da alırsın... yorum yapılmasını istemiyosan bildiğin saçmalıkları kendine sakla.
-
@jan su yazdigini da unutma benim yazdigimi da unutma sonuclar NE ZAMAN aciklandiysa ben o gun sadece burada bir mesaj yazacam oda sadece ama sadece sana. Unutma bu baslik acildigindan beri sen yorumlar yazip durdun ilk gunden beri ve malesef senin gibi saygisiz birinin yazilarini okumakla birazcikda olsa vakit harcamisim. Ama sunu unutma dedigin gibi bir insan olsaydim amacim ilgi alaka olsaydi niye bugun peki simdiye kadar sence yapmazmiydim. Ki oyle biri olsam mesajda da bu ilk ve son msjm dermiydim. Bende buradaki insanlarin psikolojisini gordum ki benim onlardan daha da kotu onlarla ogrendigim birseyi burada paylasmak istedim arkadaslarin vebalini de sana gonderiyorum rabbim sana da ne zaman nerde nasl konusman gerektigi konusunda yardimcin olsun insallah VESELLAM...
-
@Umudum-btyor @jan arkadaşlar belli seviyede insanlarsınız bu şekilde hakaret içerikli mesajlar inanın sizlere yakışmıyor @Umudum-btyor arkardaşımız bir duyum almış ve paylaşmış hoşumuza gitmeyen bir duyum diye bunu söylediği için kızmaya hiçbirimizin hakkı yok rica ediyorum saygı çerçevesinden çıkmayın
-
Mart ın ilk haftası bekliyorum açıkçası bakalım hayırlısı olsun
-
erman kuzunun dediği gibi "yitir ya, yitir ya.."
-
arayan bi arkadaşa "işimiz başımızdan aşkın, lütfen 'forum'lardaki arkadaslariniza da iletin! o kadar beklediniz, bi kac gun daha sabredin" demiş sanırım yakındır.
-
@mstf inşallah
-
2017/1 başvurusu var sitede bilgisi olan var mı?
-
@kralciplak önlisans için alım yaptılarya onun ilanı
-
@kralciplak merkezi atama haziranda olacak kardeşim
-
@binnur teşekkür ederim o ilandan haberim yoktu
-
Yok mu bi hareket ? Duyumu hissiyati olan vs vs
-
Facebook grubunda yapılan bir paylaşım. Buna benzer iki üç tane daha paylaşım var.
"Personel daireyi aradim simdi de kesin mart dedi. Peki kaci dedim 1 mi 31 mi o kismi bakanligin takdiri dedi ama mart kesin dedi. Uc bes kere kesin mi mart mi diye sordum."
-
bu cuma yok şu cuma derken martta kesinleşti demek. Yarın da cumaydı be yazık oldu
-
Mart baya geniş bir aralık
-
@mstf 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
arayan bi arkadaşa "işimiz başımızdan aşkın, lütfen 'forum'lardaki arkadaslariniza da iletin! o kadar beklediniz, bi kac gun daha sabredin" demiş sanırım yakındır.
işinin adı ne deseymiş.bunca genç sonuç bekliyor aç tokun halinden anlamaz değil mi
-
@zaknafein hocam bunu birkaç yerde daha gördüm de @Antimülakat hocama göre de mart ayı gelmeliydi en azından bu yoruma göre yarin belli olması lazim sali gecesi olmustu bu muhabbet
-
Gümrük bakanlıgı beni cidden şaşırttı süreç 15 günlük bi süreç iken bu kadar uzatılmasını kasten yapıldığı kanaatindeyim, burda bekleyen insanları düşünen yok, herkesin derdi başka arkadaşlar. İibf üzerinden ciddi oyunlar döndüğü kanaatindeyim tıpkı geçen sene olduğu gibi
-
Şimdi bakanlığı aradım oradaki bıkkın ses bundan evvelki alım 4 ay sürdü ohal var falan dedi yakin zamanda açıklanma ihtimali yok dedi ...
-
Ben şahsen beklemiyorum artık,kendimizide yırtsak yine istedikleri zaman açıklayacaklar bende boşverdim bakanlık gibi artık haftada bir girip bakıyorum başlığa Bide önümüze referandum çıktı ben hiç beklemiyorum