2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@jan özelden mesaj attım hocam
-
@superman duyum nerden link atarmısınız
-
@superman Hocam zahmet olmazsa bana da linkini atabilir misin ?
-
O ordan öğrenmiş bu brda öğrenmiş diğerleride adaletsiz düzene peşkeş çekmiş ahh ahh
-
http ://www.iibfliler.net/konu/gtb-mulakat-sonucu-bekleme-salonu.4636/page-109
Söz konusu link bu arkadaşlar.
@Antimülakat hocam link paylaşımı forum kurallarına aykırı mı bilmeden paylaşıyorum. Bilgin olsun. -
@superman hocam backlink olmasın diye şöyle bir yöntem daha yerinde oluyor, ben yapıyorum.
-
@Antimülakat tamamdır hocam. Teşekkür ettim.
-
O nasıl bir forummuş yahu, beynim yandı okurken. Bu gümrük ve Ticaret Bakanlığındaki de nasıl bir rahatlık kardeşim yeter ya. Bu sonuçlara göre insanların hayatı değişiyor. Arada derede kaldım, yolumu da çizemiyorum, bekle Allah bekle.
-
@jan yok hocam yok delinin biri taş atmış..
-
arkadaşlar sitede ciddi anlamda sıkıntı var geçen sene de böyle olmuş açıklanmış .. bir umut bakalım
-
@texsas12 var mı bi haber ?
-
@uzman maalesef... Geçen sene böyle 3 4 saat gidip gelmiş site açıklanmış gene bir heyecan yarattı en gereksizinden
-
Arkadaslar bir aydan fazladir burayi takip ediyorum. Hepinizide o kadar iyi anliyorum ki ve icinizden bi on onbes kisiyi de cogu zaman burada goryrm. Allah yardimcimiz olsun insallah. SİMDi asil konuyu sizinle paylasmak istyrum iyi bi haber mi kotu bi haber mi SİZLER karar verin arkadaslar. Cunku bu ilk ve son mesajim olacak. Oda size yardimci olabilir diye yaziyorum.
Birseylerin detayini sormayin ama malesef SİNAV SONUCU SU sÜREÇTE AÇIKLANMAYACK. FORMLARDA GEZEN Kİ BURADA DA KONUSULDU COK hatta buradaki admin bir arkadas gecen gun soylemisti. İKİNCİ SORUSTURMA YAPİLİYOR DİYE. MALESEF TAM OLARAK BU SEKİLDE OLMAZSADA GÜVENLİK SORUSTURMASİ GENİSLETİLMİSŞŞ VE DAHA SURECEKMİS BUNU DUN ANKARAYA GİTMİSTİM DÜN AKSAMA DOGRU OGRENDİM OGRENDİGİM ŞAHİS KURUMUN İCİNDEN ÜST BİR MAKAMDA KARDESLERİM.SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN
NOT ayni mesaji iibfliler.net de paylastim saygisizca cvplar geldi sizden ricam kendisine yarar birsey goren okusun gormeyen es geçsin bu mesji. -
@Umudum-btyor 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
Arkadaslar bir aydan fazladir burayi takip ediyorum. Hepinizide o kadar iyi anliyorum ki ve icinizden bi on onbes kisiyi de cogu zaman burada goryrm. Allah yardimcimiz olsun insallah. SİMDi asil konuyu sizinle paylasmak istyrum iyi bi haber mi kotu bi haber mi SİZLER karar verin arkadaslar. Cunku bu ilk ve son mesajim olacak. Oda size yardimci olabilir diye yaziyorum.
Birseylerin detayini sormayin ama malesef SİNAV SONUCU SU sÜREÇTE AÇIKLANMAYACK. FORMLARDA GEZEN Kİ BURADA DA KONUSULDU COK hatta buradaki admin bir arkadas gecen gun soylemisti. İKİNCİ SORUSTURMA YAPİLİYOR DİYE. MALESEF TAM OLARAK BU SEKİLDE OLMAZSADA GÜVENLİK SORUSTURMASİ GENİSLETİLMİSŞŞ VE DAHA SURECEKMİS BUNU DUN ANKARAYA GİTMİSTİM DÜN AKSAMA DOGRU OGRENDİM OGRENDİGİM ŞAHİS KURUMUN İCİNDEN ÜST BİR MAKAMDA KARDESLERİM.SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN
NOT ayni mesaji iibfliler.net de paylastim saygisizca cvplar geldi sizden ricam kendisine yarar birsey goren okusun gormeyen es geçsin bu mesji.
Peki ne zaman açıklanacak? -
@Umudum-btyor ortalama bir tarih geldi mi? genişletilmekten kasıt daha neler olabilir ki
-
Bari martı geçmese en kötü mart sonuna razıyız
-
Arkadaşlar yazmayacam diyorum Vicdanim el vermiyor. Size karsi tarafin aynen cumlelerini yaziyorum. NORMALDE ONCEDEN ACİKLANMASİNİ PLANLADİGİMİZ SONUCLAR İCİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUM İTİBARİYLE GENİSLETİLMİŞ BİR SORUŞTURMA SURECİNDE GECMEKTE VE HALEN DEVAM ETMEKTE. yani arkadaslar anladğimiz uzere yakinda aciklanmasi zor daha dogrusu yakinda degilde cok yakinda aciklanmasi zor gorunuyor. Bunun disinda hicbirsey ögrenemedim arkadaslar. Emin olun ki hepinizden daha buyuk bir umutla beklyrum..Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
-
@Umudum-btyor hocam inşallah yanılırsiniz. Bunu canı gönülden istiyorum. (Yanlış anlamayın lütfen )
-
@Umudum-btyor yaw arkadaşım çek git yaa işiniz gücünüz yok mu milletle ugraşyosunuz adama bak utanmadan bi de diyo 2 aydır takip ediyorum ne ara ortaya çıktın sen bi yere yazıgını görmedim bu sıkıntılı zamanda ortaya çıkıp gereksiz şeyler deme nerden aldın bilgiyi kimsin sen yetkili biriyle görüşüp haber alabilyon insanlarla oynamayın strese sokmayın yaa yapabilyosan gazetelere ilan ver haber sitelerine mesaj at bi faydan olsun buraya gelip can sıkmayın yeterince gerginiz...
-
@jan ben yazinin sonuna bir not dustum senin gibi karaktersizlerin saygisizlarim kendini bilmez ukelalarin okumamalarini rica ettim. Ben yorum yazan burada bazilarini tenzih ederek soyluyorum laf kalabaligi yapmak senin gibi bos bos buralara takilacak geyik muhabeti cevirecek boş zamani olan bir insan degilim. BUGUN KUTUPHANEDE EN SON ACİKLANAN KURUMLARDAN BİRİNE yerlesen arkadasa: YA BEN DUN BU BİLGİYİ OGRENDİM FORUMDA GERCKTEN BİRSEYLERİ BEKLEYENLER VAR DEMİSTİM ODA BANA KANKA BOSVER İCİNDE SAYGİSİZ BOS İNSANLAR VAR CANİNİ SKARLAR DEMİSTİ HAKETTEN HAKLİ CİKTİ. Varmis sebin gibileri @jan
NOT: burayi takip etmeyen biri isem gunler oncesinde paylasilan ikinci sorusma yapiliyo bilgisini paylasan admini nerden biliyorm @jan
Siz diger arkadaslar boyle bir yazi yazdigim icin hakkinizi helal edin bazen iyi niyetimjz @jan gibi kendini bugday ambarinda zannedenler yuzunnden su istimal edince insanin zoruna gidiyor RABBİm HEPİMİZİn yrdmcisi olsun gonlumuze gore versin VESELLAMMM...