2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
GÜMRÜĞÜN BU İLANI NE ZAMAN OLDU? İLAN LİNKİNİ YOLLAYABİLECEK VAR MIDIR ACABA?
-
@jarr başvurular ekim sonu idi hocam.
http://personel.gtb.gov.tr/duyurular/20162-b-grubu-personel-alim-ilani -
@mstf bimer kuruma sorar ama net bilgi gelmez hocam, kurumun kendi insiyatifinde olduğuna dair bir yazı ile karşılaşırsınız.
-
Yarın açıklanrmı acaba varmı bi ümit
-
@Antimülakat hocam sonuçların açıklanması ile ilgili yaşadığımız sıkıntıyı (ptt alımına başvuruda yaşanacak olumsuzlukları da dahil ederek) sitede haber yapar mısınız? Rica ediyorum.Teşekkürler.
-
Bu hafta biter inşallah bekleyisimiz..
-
İnşallah yakın bir zamanda açıklanır bu sonuçlar..Kendimi ne kadar düşünüyorsam puanı 80lerde olup Ptt'ye başvuracak olanları da düşünüyorum.En azından bunun hayrına ve hatrina açıklanır tez vakitte..
-
@gokhan
Walla hocam inşallah açıklanır değilse ptt'de yanacak -
arkadaşlar gümrük ve ticaret bakanlığına mail mi atsak ilgili birimlere? ne kadar konuşsakta sesimiz burdan dışarı çıkmıyor en azından bir ihtimal..bende ona göre ptt ye başvuracağım çünkü
-
Pttye başvuru hakkımız mı yok yoksa başkasının hakkına girmeyim diye mi başvurmuyosunuz arkadaşlar
-
başkasının hakkı hocam ben 2 gün daha bekleyeceğim açıklanmazsa başvurumu yapacağım hep beraber bişeyler yapabilir miyiz gümrük bu durumun farkında değildir bence
-
Farkında değildir tabi hangi kurum diğer kurumun alımlarına gore bir şeyler yapıyor.Gumrugunde bu hafta açıklayacağını sanmıyorum keşiflerini bozupta ellerini hizlandirmazlar.
-
Hocam çok şükür başkasının hakkına girmeyelim diye. @binnur
-
Aslında memurlar nete düşünce bir şeyler daha çabuk hallediliyor orayami ulaşmaya çalıssak acaba Gümrük sonuçları için.
-
@rlg olabilir .. gümrük sonuçları ptt de mağduriyetler yaratıyor alımların az olduğu sene 2 si çakışacak diye bi haber yapılabilir ama nasıl
-
@texsas12
Arastiralim birlikten kuvvet dogar. -
@rlg http ://www.memurlar.net/haber/gonder/ bu linkten denedim arkadaşlar da bir hata veriyor sorunumuzu yazdım da gönderilmiyor nedense sizlerde bi kontrol eder misiniz?
-
@texsas12
Ok -
@texsas12
Hocam yazdım yolladim gitmedi gibi oldu tekrar yolladim şöyle dedi:yeniden haber donderebilmeniz için beklemniz gerekiyor. Galiba gitti -
@rlg teşekkürler hocam