2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@texsas12 kardeşim bu alanda @Antimülakat daha hakim
-
@texsas12 kurum içerisindeyim ama net bir duyumum yok, Ankara da olsam muhakkak soracak birilerini de bulabilirdik ama yine bir şansımızı deneyelim, umarım bir haber alırız.
-
@Antimülakat @paretowilfredo sağolun beyler bi haber alabilirseniz tez elden paylasirsaniz cok sevinirim
-
Belli olsa da bi nefes alsak ya bu cumaya bekliyorum ben
-
@hakimim_25 muahafaza mı hocam sizin?
-
Döner sermaye memurluğu @texsas12
-
Dostlar bende aradım bakanlığı geniş kapsamlı soruşturma yapıldığı için martı bulur açıklanması dediler
-
Hoca sizin bir tahmininiz var mı ne zaman açıklanacağına dair? Hanı kalkıp felaket tellallığı yapılıyor bilmem hangi ayı bulur diye de birçok sınavı ve sonucunu takip ediyorum aman aman aksayan bir durum görmedim İl-göç hariç..sizce durum nedir @Antimülakat
-
@gokhan bana da marta sarkar dediler ama ben biraz daha erken açıklanmasını bekliyorum hocam
-
Bugünde her arayana mart demişler tam bir felaket olur mayısta kpss var insan adapte olamıyor
-
yarın bi daa arıyacam geçen hafta aradım bu ay sonuna kadar açıklanır dediler bugün arayanlara marta sarkar demişler bu ne yaa...
-
Bende yarın bi arayayım
-
Bende 2 kere aramıştım ama yarın bidaha arayabilirim herkes elinden geldiği kadar arasın arkadaşlar lütfen
-
Kesinlikle arayıp baskı oluşturmak en mantıklısı, arayan soran sayısını giderek artirmak da lazım @texsas12
-
@gokhan kardeşim bana kalırsa bir watsapp grubu oluşturalım haberleşme ve kurum hakkında arama bilgi alma konusunda yardımcı olalım varım diyen varsa bana ozelden numara yollayabilir
-
Marta kaldıysa eğer bize yine kpss yolu gözüktü herhalde
-
Bugün arayan oldu mu
-
Mart Nisan referandum derken sınav geldi zaten bunlar neyin kafasındalar ki? Sanki biz farklı onlar farklı ülkede yaşıyorlar. İlgöç sonuçları 6 aydır açıklanmadı önümüzdeki insanlar yerleşmedi ki biz yerleşebilelim. Allah bildiği gibi yapsın, milletin emeğine yazık, kimsenin umuduyla oynamayın. İşini hakkıyla yapamayanlar yüzünden ne hale geldik
-
Ben aradım şimdi bizde bilmiyoruz siteyi takip edin dedi
-
Kesin Mart'a kaldı ben arayıp ısrarcı olmakta kararlıyım etkisi olsa da olmasa da