2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@jan hocam ohal söz konusu. süreler her halükarda uzatılır. Diğer mülakatlarda süreler nasıl uzadıysa, GTB içinde uzatılacaktır. Kimse şu zamanda yaş tahtaya basmak istemez.
-
@Antimülakat hocam Mart'ı görür mu açıklanması sizce ?
-
@texsas12 hocam muhtemelen Şubat sonrası açıklanacaktır diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat listeleri açıklayıp güvenlik soruşturmasını daha sonra yapmazlar mı hocam ? yoksa tüm aşamaları bitirip listeleri açıklayıp gelin evrakları teslim edin hemen sonrasında kuraya mı çağırırlar ? 2. seçenek biraz uzak çünkü soruşturma için belge doldurmamız gerekmez mi ?
-
@mstf inşallah 1.varsayım olur en azından bir netlik ile geçer sonraki günlerimiz
-
@mstf hocam artık mülakat listeleri açıklanmadan öncede güvenlik soruşturması yapılıyor. Görev öncesi de daha kapsamlı yapılıyor.
-
sınav şubeyi aradım bugün arkadaşlar bu ay sonuna kadar açıklamaya çalışcaz dediler...
-
@jan inşallah hocam bekliyoruz bakalım inşallah çok bekletmezler
-
Arkadaşlar bugün kurumu aradım mart ayını bulacağını söylediler kurumu 3 -5 günde bir arayıp baskı yapabiliriz ne kadar etkisi olur bilemem ama faydasi olabilir
-
@texsas12 Allah Allah geçende başka biri aramış onada ocak sonu demişlerdi herkese farklı cevap mı veriyolar anlamadım
-
@binnur ben aradım hocam bu ay sonuna kadar açıklamaya çalışcaz dediler.
-
@jan çok ilginç valla anlamadım yani pazarteside ben arayım bakalım bana ne diyecekler
-
Elinizden geldiği kadar her arkadaş arayıp sorsun lütfen
-
@binnur güvenlik soruşturması için size gelenler oldu mu hocam...
-
@jan bildiğim kadarıyla olmadı
-
Anlaşılan hiçbir bakanlık işini riske atmak istemiyor. Hem öncesinde, hem sonrasında güvenlik soruşturması yapılıyor.
-
@Antimülakat bu yaptıkları ön değerlendirme tarzında sanırım detaylısı kazındıktan sonra mı yapilacak ?
-
@uzman referandum öncesi bence kamudaki alımların süreçleri hızlanacak
-
@uzman aynen öyle, mülakat sonrası detaylı soruşturma yapılır.
-
@paretowilfredo buraya bir el atsan kardeşim bilgi alabileceğin bir kurum mu