2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@rlg aynen olabilir
-
İlk defa duydum eve soruşturmaya geldiklerini
-
@zaknafein
Hocam iki yıl önce guy mülakatı snucu arkadaşımın evine de gelmislerdi soruşturmaya şimdi Ankara da memur arkadaşım. Neyi dusunup geliyorlar bilmiyorum yine lk defa duydum demisiniz ondan yazıyorum yapıyorlar bunu. -
@texsas12 kardesim bu sene gecen seneden farklı bi sene bekleyip göreceğiz. Ben girdiğimde orda boyumuzu ölçen kişiye sordum 15 gün içinde açıklanır dedi ama yinede fazla sürecek gibi
-
@uzman inşallah hayırlısı kardeşim benim tahminim subata kalmaz yönünde nedense
-
Yönetmelikte 15 iş günü içinde açıklanır yazıyor
-
@binnur yönetmeliği link atar mısınız hocam
-
@Antimülakat hocam ticaret il müdürlügüne kazandıgımızı varsayarsak.. eşim ögretmen kuraya katılmamam için ne yapmam gerek?
-
@ACAGRIGUNES hocam eş durumu ve diğer mazeretler için dilekçe toplanır genelde
-
@ACAGRIGUNES aynen hocam kuraya katılmamak için eş durumunuzu kura öncesi kuruma bildirirsiniz. Büyük ihtimalle direk eşinizin çalıştığı ile atamanız gerçekleşir.
-
@Antimülakat Hocam merhaba.. Gümrük muayene memurları vardiyaya kalıyor mu (gece mesaisi) bir de haftasonu çalıştıkları oluyor mu cevap evet ya da hayır ise her bölge için geçerli mi yoksa bölgeden bölgeye değişiyor mu ?
-
@escape hocam bölgeden bölgeye değil, müdürlük müdürlük bile değişebilir. Ayda bir Cumartesi nöbetine kalanlar olur. Doğuda sınır kapılarından 12-24 çalıştığın olur. Bazı müdürlüklerde 24-48 çalıştığın olur. Müdürlükteki yoğunluğa göre değişebilmektedir. Türkiye'de yer alan müdürlüklerin %70'in üzerinde 8-17 hafta içi çalışırsın. %30'da değişik durumlar olabiliyor.
-
-
bu hafta açıklanır mı sonuçlar yoksa daha beklicez mi...?
-
@jan inşallah açıklanır ama son günü ayın 27si
-
önce açıklayıp sürpriz yapsalar dermişim nerdeee:d bakalım hayırlısı olsun...
-
Kurumu arayıp net bir haber alan var mi arkadaşlar
-
@Antimülakat hocam ne zaman açıklanır sizce bi tahmininiz var mı ?
-
@mstf valla kardeşim 30-40 gündür ortalama süre. Ama şu güvenlik soruşturmasi meselesi söz konusu olunca biraz daha uzayacaktır. 2 ay gibi bir süre içerisinde diye öngörüyorum.
-
@Antimülakat mülakat sonuçlarının açıklanması bu kadar uzun sürer mi hocam, yönetmelikte 15 iş günü içerisinde açıklanır diyor...