2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat orda ki görevli bitince 15 gün içinde açıklanır dedi. Bence ocak bitmeden sonuçlar gelir.
-
@uzman emin olmada kardeşim o görevli de geçmiş dönemlerdeki tarihlere göre konuşmuş, bu sene durumlar biraz daha farklı biliyorsun.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@uzman emin olmada kardeşim o görevli de geçmiş dönemlerdeki tarihlere göre konuşmuş, bu sene durumlar biraz daha farklı biliyorsun.
hocam ç.içi yakalamışken mülakatta 13 14 soru sordular bana 1 harici diğerlerine doğru cevap verdim. herkese ortalama 5 6 soru sorulmuş. bu bir handikap mı yoksa çok soru sormaları iyi bişey mi. birde ben dosyayla gittim cv sertifikalar ve diplomam bunlarda artı olur mu
-
@mstf kardeşim elbette mülakatın 14 soruda 13 doğruyla tamamlanmışsa bu çok iyi bir durum. Sertifika, cv falan önemli ama epey bir değişken var mülakatlardaki değerlendirmelerde insanı öne çıkaran. Tam olarak nasıl bir profil aradıklarını bilmek lazım, gümrükte de kişiyi en öne çıkaracak olan şey: Meslekte kalmaya istekli olduğunu göstermek.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@mstf kardeşim elbette mülakatın 14 soruda 13 doğruyla tamamlanmışsa bu çok iyi bir durum. Sertifika, cv falan önemli ama epey bir değişken var mülakatlardaki değerlendirmelerde insanı öne çıkaran. Tam olarak nasıl bir profil aradıklarını bilmek lazım, gümrükte de kişiyi en öne çıkaracak olan şey: Meslekte kalmaya istekli olduğunu göstermek.
çok sağol hocam. Yani aileyi sordular baba mesleği abi mesleği gibi bunları özellikle not aldılar. dediğiniz gibi birçok değişken mevcut inşallah hakkımızda hayırlısı.
-
@Antimülakat sizce gumruk mulakatina katilip merkeziden yerlesen adaylar gumruk listesinde olur yerine yedeklermi gelir, yoksa direk listede olmazlar mi, sizin fikriniz nedir
-
@celiktencere hocam yedek listede aday bazı mesleklerde belirlenirken, bazılarında belirlenmiyor. Kim kazandıysa merkezi atamada bir yeri sanırım gümrük listeden çıkaracaktır. Ösym ile bu yazışma yapılır mı bilmiyorum ama kazananları almayacağınız şeklinde net bir ibare ilan metnine koyulmuştu.
-
@Antimülakat
Hocam gümrük memurluğunda yedek liste yayınlanıyor mu yoksa kendi sayfanda mı yazıyor yedek listedesiniz diye ? -
arkadaşlar muhafaza memurluğu için 2-3 hafta önce güvenlik soruşturmasına geldiler sizlere de gelen var mı acaba?
-
@texsas12
Soruşturmada neye dikkat ediyorlar hocam ne soruyorlar ? -
@rlg yıllara göre değişiyor, bazı sınavlardan sonra yayımlanıyor, bazılarında hiç yedek belirlenmiyor. O işte pek bir netlik olmuyor, bu alımda nasıl olur bilemiyorum.
-
@Antimülakat
Ok -
@rlg ev üyelerine soru yoneltmislerdi ne zamandır buradasiniz kac kardessiniz vs gibi sorular da muhafaza memurluğu için soruşturmaya gelen yok mu başka??
-
@texsas12
Arkadaşımında komşularına sormuşlar nasıl araniz ne iş yaparlar vs.diye hocam. -
mülakattan önce mi geldiler yani soruşturmaya
-
@AlpEren ben mülakata son günlerde girdim ama bana mulakatimdan once geldiler size geldiler mi peki ??
-
@texsas12 valla komşulardan geldi diyen olmadı.direk eve de uğramadı kimse
-
@AlpEren gümrük muhafaza mi senin de kardeşim??
-
@texsas12 evet hocam
-
@AlpEren hayırlısı olsun kardeşim herkesin hakkında inşallah güzel haberler alırız