2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@zaknafein belgeleri belirlenen süre içerisinde teslim etmezsen hem o kurumdaki atama işleminden feragat etmiş olursun hem de kpss puanın yanar.
-
Anladığım iki kurum da aynı dönemlerde belge isterse istediğime gidebilirim istemediğime de belge teslim etmem feragat etmiş olurum
Farklı dönemde isterlerse önce davranan kuruma girmek zorundayım
-
Arkadaşlar nöbet usulü taşra memurluğunda da var mi?
-
@hevidar çok olmaz hocam. Bazı bölgelerde çok nadiren olur. Olağanüstü durumlarda diyebiliriz. Örneğin, sınır kapılarında ciddi bir tır kuyruğu olursa bunu azaltmak için mesai saatleri değişebilir.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@hevidar çok olmaz hocam. Bazı bölgelerde çok nadiren olur. Olağanüstü durumlarda diyebiliriz. Örneğin, sınır kapılarında ciddi bir tır kuyruğu olursa bunu azaltmak için mesai saatleri değişebilir.
Anladım hocam saolun çünkü nöbet bayanlar için çok zor olur.
-
Bende girdim bugün komisyon güleryüzlüydü ama çok net cevaplar veremedm istediğim gibi çünkü baya heycanlandım halimiz tavrımız mı önemlidir yoksa bildiğimiz sorularmı @Antimülakat
-
bugün sondu ilanda 6 ocak yazıyor ama listelerde 4 ocaktan sonra bir mülakat tarihi yok.Herkes için hayırlı olsun.
-
@hakimim_25 hocam duruma göre diyelim. İkisi de önemli ama gümrükte daha çok alacağımız kişi her şarta, her baskıya, her probleme karşı dirayetli davranır mı bunu ölçerler. Geriye kalan biraz işin teferruattır.
-
Ekstra zorladılar beni gibi geldi çok soru sordular çıktığımda moralim yerlerdeydi @Antimülakat
-
@hakimim_25 yaparlar hocam duruma göre mülakat bu bir şekilde test edecek.
-
Kısmet bakalım sağolun @Antimülakat
-
2017 yılında ne zaman alım yapar acaba Mayis-Haziran gibi alım yapabilir Gümrük Bakanlığı
-
2017 yılında ne zaman alım yapabilir acaba Gümrük Bakanlığı Mayis-Haziran gibi alım olabilir mi ?
-
@rlg bilemiyoruz hocam, tahmini olarak alıma çıkılacaksa yine yıl sonunda olur, o tarihlerde olmaz.
-
@Antimülakat
Her yıl tekli yıllarda o aylarda alım olmuş ins.bu senede sapma olmadan güzel bir kadroyla olur.Katiplik ve İKM alımına başvuru yapacaktim vazgectim Gümrüğü beklicem bakalım.Ogretmenlik ataması olmazsa. -
@rlg 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@Antimülakat
Her yıl tekli yıllarda o aylarda alım olmuş ins.bu senede sapma olmadan güzel bir kadroyla olur.Katiplik ve İKM alımına başvuru yapacaktim vazgectim Gümrüğü beklicem bakalım.Ogretmenlik ataması olmazsa.öğretmenlikle gümrüğün nasıl bir bağlantısı var ?
-
@zaknafein
Şubatta öğretmen ataması olacak söylentisi var benim diğer branşta muhasebe finansman öğretmenliği hocm.Diger bölüm iktisat eğer öğretmenlik atamam olmaz ise ve mayıs haziran gibi de gümrük atama yaparsa p3 puanindan gümrüge başvuru yaparım onu demek istedim. -
@rlg 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@zaknafein
Şubatta öğretmen ataması olacak söylentisi var benim diğer branşta muhasebe finansman öğretmenliği hocm.Diger bölüm iktisat eğer öğretmenlik atamam olmaz ise ve mayıs haziran gibi de gümrük atama yaparsa p3 puanindan gümrüge başvuru yaparım onu demek istedim.inşallah hakkımızda hayırlısı
@Antimülakat hocam gümrüğe bi el atsanızda açıklasalar sonuçları
-
@zaknafein kardeşim o konularda elden pek fazla bir şeyde gelmiyor maalesef. Bir de henüz çok erken mülakatlar yeni tamamlandı sayılır. 3 hafta bir geçsin, ondan sonra bakalım açıklanacak mı?
-