2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@zaknafein hocam dün akşam öğrendik. Söylenilen bayrama sarkmayacağı. Bugün yarın bile olabilir denildi ama ben artık sizleri ümitlendirip, hevesinizi kaçırırım bayram öncesi diye yazmak istememiştim. İl dışı tayinlerde bu hafta açıklanacakmış bu arada.
-
@Antimülakat
Hocam bu sene baska alim yapar mi sonuclari gec acikliyorlar ya seneye mi atarlar. -
@rlg bana sorarsanız yapılır ama bu sene kurum beni baya yanılttı. Ama ben yine de yılsonuna doğru bir alım bekliyorum.
-
@Antimülakat
kurum hepimizi yaniltti hocam.hayirlisi olsun bakalim ins alim olur -
Hocam sosyal medyada Fatih İslam Karaoğlunun adına bir hesapta bu haftabaşı açıklanacağı yazılmış,gerçekten yetkili biri mi troll hesap falan mı bilginiz var mı acaba? @Antimülakat
-
Mülakat zamanı lapa lapa kar yağıyordu yine yağmasını mı bekliyolar acaba
-
@zweig duyumlar bu haftayı gösteriyor. İnsallah gtb yine yaniltmaz
-
@Antimülakat Duyumlara itimadım yokta hocam,bu adam gerçekten yetkilisiyse duyum değil haberdir bu,yok ona rağmen açıklanmazsa zaten bizi geçtim vay gümrük bakanlığının haline cidden
-
@Antimülakat açıklansın da kazanamasak bile merkezi yerleşme şansımız artar
-
@zaknafein kesinlikle kardeşim en çok da onun için gerekli, bu üst üste gelen ilanlar bir açıdan da 2017/1 atamalarının min. 2-3 puan yüksek kapatmasına sebep olacak. 2017/2 merkezi yerleştirmelerde alım az olsa da puanlar beklenenin altına düşer gözüküyor.
-
hocam yok mu bir hareketlilik?
-
yarin aciklanacak diye umut ediyoruz sadece.bakanlik bayram hediyesi diyor ama seker gonderirler herhalde
-
@zaknafein hocam inanın tıkanıklık çok büyük bakanlıkta bende artık bu konuda şaşkınlık içindeyim. İnşallah daha fazla sabrınızla oynamazlar.
-
Sonuçlar 23.00 da açıklanacak şimdiden hayırlı olsun herkese.
-
@zweig 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
Sonuçlar 23.00 da açıklanacak şimdiden hayırlı olsun herkese.
Hadi bakalım hocam hakkınızda hayırlı ins.bekleyenlerin beklediğine değer.
-
@zweig bugün 23:00 de.
-
Sonuç beklemiyorum ama bekleyenler adına çok sevindim.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@zweig duyum mu konuyla ilgili bir açıklama mı var
-
Hadi hayırlısı gelsin artık be, çok beklediniz umarım sonuç olumlu olur.
-
@soul Bakan tweet atmış 23:00'de açıklanacak diye.