2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam bende bir şey sormak istiyorum size ben şu an bir yerde sigortalı olarak çalışmaktayım sizce evrak tesliminden önce işten ayrılayım mı yoksa kura sonucunu bekleyeyim mi sorun çıkmazsa ayrılmıyayım erkenden belki süreç uzar yine boş geçirmiyim
-
@hilal ayrılma boşver atama onayı yayımlanana kadar gerek yok. Para kazanmaya devam acele etme
-
Daha önceki sayfalara baktım ama bulamadım . Defalarca sorulmuş ve cevap verilmiş olabilir ama anlayışınıza sığınarak bir sualde bulunmak istiyorum.
Gümrük Mülakatını kazandıktan aynı zamanda merkezi alıma başvuran kişinin bir hak kaybı oluyor mu ?
Bildiğim kadarıyla biri açıktan atama biri de merkezi atama olduğundan birbirini etkilemez, hak kaybı olmaz ama yine de aranızda daha doğrusunu/netini bilen varsa , cevaplarsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
@1gazili kayıp olmaz diye biliyorum hocam. Merkezi puanınız kaçtı ben muhafazada 10. yedeğim
-
@Leviathan Hocam P3 puanım 86.34
Gümrük Raportörlüğü kazandım. Ama yaşadığım ilde kalmak için merkezi alımı da denemek istiyorum. 5-6 tane tercihim var zaten. Ha gelmez büyük ihtimalle ama yine de bir hak ihlali olur mu öğrenmek istedim.İnşallah, yedekten asıla geçersiniz Hocam.
-
@1gazili 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
Hocam P3 puanım 86.34
Gümrük Raportörlüğü kazandım. Ama yaşadığım ilde kalmak için merkezi alımı da denemek istiyorum. 5-6 tane tercihim var zaten. Ha gelmez büyük ihtimalle ama yine de bir hak ihlali olur mu öğrenmek istedim.Hocam puanınız fena değil gelme ihtimali yüksek bence. Ayrıca muhafaza zor iş bir çok insan sizin gibi düşünebilir o yüzden yedeklerden sıra geleceğini düşünüyorum. Aslında kpss alan puanım da çok yüksek ama işe çok ihtiyacım var o yüzden ne kadar erken olursa benim için o kadar iyi olur
-
@Leviathan Hocam anladığım kadarıyla siz de Merkezi Alıma başvuracaksınız. O zaman rahat olabilirim hak kaybı hususunda. Aynen Hocam, size sıra gelebilir , yüksek ihtimal. Hangisi hayırlı ise o olsun. Ne yazıkki benim de işe ihtiyacım fazla.
-
KPSS 2017/1 İÇİN BÜTÜN İİBF KADROLARININ YER ALDIĞI TABLOMUZ VE ANALİZİMİZ.
https://www.tercihiniyap.net/haber/kpss-2017-1-iibf-kadro-ve-kontenjanlari
-
@Antimülakat Hocam size de sorup garantiye alayım.
Gümrük mülakatını kazanan biri, merkezi alıma başvurursa, her iki açıdan herhangi bir hak kaybına uğramaz değil mi ?
-
@1gazili hocam herhangi bir sıkıntı olmaz. Kazanmanıza rağmen gtb ye evrak teslim etmezseniz sorun yok ama evrak teslimi olursa muvafakat gerekir. Bu durumda da gtb b kadroya muvafakat vermiyor. Uğraşmak zorunda kalırsınız.
-
@Antimülakat Hocam evrak teslim en son gün 18 Temmuz. Son güne kadar bekleyeceğim. Ümit ve dua ediyorum ki merkezi alım sonuçlar 18ini bulmadan açıklanır. Eğer açıklanmazsa belgeleri veririm. Sonuçta işsizim heyecana gerek yok. Yapacağım tercihlerin tümü Ankara olacak Hocam. Velevki muvafakata girersem Ankara'yı kazanmamın bir olumlu etkisi olur mu ? Hani "memurun lehine" diyerekten acaba. Yoksa Gümrüğün keyfine mi bağlı ?
-
@1gazili gümrükte kura çekimi yapılacak, burada il tercihi yok. Bir sebepten ötürü Ankara merkez kadroda çalışırsan 2,5 civarında standart bir maaş alırsın. Avantaj olarakta merkez kadronun riski minimum düzeydedir, taşra gibi olmaz.
-
@antimülakat hocam eğitim bilgilerinde ilkokul ortaokul başlama ve mezunıyet tam tarıh olarak istiyorlar bunu nasıl bılebılırız kı yullar tamam gun ay bılemeyız normal eylül ve hazıran herhangı bı tarıh yazabılırmıyız acaba ?
-
@Antimülakat teşekkürler hocam
-
@mervetohum sallayabilirsin o kısmı. Haziran ortası oluyor genelde, mezuniyet tarihine gidip, haziran ortası cuma gününü yazabilirsin.
-
@Antimülakat tamam hocam teşekkurler
-
Arkadaşlar , mal bildiriminde ; kredi kartı borcu ve banka kredisi borcu için bankadan yazı almak yeterli olur değil mi ?
-
ben olan borcumu yazdım teftiş belg3 isterse veririm.istenen belgelerde mal bildirim formu demiş ona ek borcunuzu on dökümünü ekleyin dememiş bence çok ince gidiyorsunuz
-
@Antimülakat hocam şimdi muayene memuru ana maaşı 1800 tl mi oluyor önünde detayını soylermisiniz.bu temmuz maaşında zam olarak sadece maaşa mi geliyor yoksa maaş mesai her ikisine de mi.sundan soruyorum bankadan ev kredisi almaya kalksak maaş bordrosunda nasıl gözüküyor sadece maaş gözüküyor ise bize zor kredi verirler
-
@Antimülakat hocam bakanlığa belgeleri teslim ettikten sonra hemen memur statüsüne giriyor muyuz? Ya da ne zaman giriyoruz? Çünkü ona göre iş yerinden tazminat alma durumu var. 26 temmuzda tazminata hak kazanmış olacam? Teşekkürler.