2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Kazanan arkadaşlar GTB’ye hoşgeldiniz. Umarım meslek hayatınız sorunsuz ve başarılı şekilde bir hal alır. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
@osaduman hocam bir şey soracağım il ticaret kazandım, eş durumumu belgeleyeceğim, ozaman kuraya katılmayıp hemen eşimin olduğu ilde başlamam mümkün olacak değil mi?
-
@Antimülakat hocam çok sükür kazandım Taşra memurluk. şimdi ben cuma günü saat 16.30 a kadar ptt ye imza atmadan bekledim açıklansında istifa falan uğraşmıyayım diye ama haliyle imzayı atmış bulunduk. bu arada ptt sözleşmeli (ihs) İstanbuldaki Anadolu yakasında İ.K. çalışan bi bey istifanın problem olmayacagını söyledi. siz ne düşünüyorsunuz gümrük açısındanda bi problem olmaz değil mi ?
-
Arkadaşlar nolur yardımcı olun il ticaret memurluğunu kazandım, eşim 2 yıldır Ankara'da çalışıyor, onun çalıştığını belgeleyip kuraya katılmadan onun yanında başlamam mümkün mü??
-
@Antimülakat hocam temmuzda yuzde 7 lik fark olacsk diyor herkes gumrukte bu duruma dahil mi
-
@Antimülakat
Hocam içimden geçenlere sözcü oldunuz diğer forumları bilmiyorum üyeliğim yok burası hariç amma gozlemlerimde benim öyle paylaşmaktan yoksunuz biraz. -
zaknafein
13 Ara 2016 19:13
Muayene mülakatına girdim konkordate sordu vergi türlerini sordu örnek verdikçe başka başka dedi bankalarda alınan vergiler vs onları da istedi.şirket türlerini sordu yeni TTK dan bahsetmemi istedi değişiklik vs. Adama ipucu ver dedim kurul koptu bende koptum.kim 500 milyar ister gibi bi hava oldu onlarda bi an neredeyiz oldu bende aynı şekilde.çıkışta baya güldüm millette baktı bu neye gülüyo der gibi.çıktım binadan gene gülmeye devam ettim.artık hakkımızda hayırlısı.eşimin çalıştığını benim işsizim oldugumu bir de çocuğum oldugunu söyledim.başkan sen ne ayaksın gibi baktı işsiz evlendin bi de çocuk mu yaptın gibi birşey ler dedi.dedim o zaman işim vardı.bayan da özgecmişin de yazmış felan dedi.kısaca benim mülakat tuhaf bişe geçti.kesinlikle ölçü olamaz zira onlar da Bende bişey anlamadık.herkes neredeyiz lan biz oldu.
-zaten yazmistim gene ust siraya ciksin diye paylasayim
-
@zaknafein
Hatırladım bu yorumu okuyunca gulmustum -
@Antimülakat hocam çok sükür kazandım Taşra memurluk. şimdi ben cuma günü saat 16.30 a kadar ptt ye imza atmadan bekledim açıklansında istifa falan uğraşmıyayım diye ama haliyle imzayı atmış bulunduk. bu arada ptt sözleşmeli (ihs) İstanbuldaki Anadolu yakasında İ.K. çalışan bi bey istifanın problem olmayacagını söyledi. siz ne düşünüyorsunuz gümrük açısındanda bi problem olmaz değil mi ?
-
Evrak tesliminden kaç hafta sonra tebligat gelir başlarız fikriniz var mı @Antimülakat
-
@Antimülakat hocam parası,şartları yönünden sormuyorum,onlar aşikar tabi ki gümrük... Sormak istediğim işin niteliği,Kyk'da çalışanlar genelde rahat iş diyorlar..Taşra memurluk zor mudur,baskı fazla mıdır,tüm ofis programlarına hakimiyet vs gerekir mi? Kafa rahatlığı paradan daha önemli benim için.
-
@yenilmezserhat yoğunluk biraz atanacagin yere değişir. Zaman zaman mesaiye dahi kaldığın olur ama öyle bir yere de atanabilsin ki yoğunluk çok azdır. O anlamda net bir durum yok. Ihracat, ithalat, dahilde işleme, antrepo gibi rejimlerin uygulandığı yerdeki yoğunluğu senin iş yoğunluğunu belirler.
-
@mstf hiçbir şey olmaz kardeşim, başlarsın direk.
-
@hotellingtkare büyük ihtimalle olur hocam. Kuraya katılmayacakalarin mazaret durumları muhakkak değerlendiriliyor.
-
@mervetohum önce kura çekimi, evraktan sonra kura, kuradan sonra bakan.onayı, sonra tebligat
-
@Antimülakat eyvallah hocam, öğrenilmeyecek-yapılmayacak iş değil demekki ...Ptt-Kyk arası bir yerde yoğunluk açısından herhalde:)
-
@yenilmezserhat her türlü yaparsın. Aynen ptt kyk arası doğru bir tabir.
-
@Antimülakat eyvallah üstad...benim ofis programlarıyla aram iyi değil,inş çabuk öğreniriz
-
@Antimülakat hocam çok sağolun umarım bir yerlerde karşılaşırız
-
@Antimülakat inşallah hocam, bu olay yeni çıkmış diyorlar doğru mu? Önceden eş durumunu hiç dikkate almıyorlarmış