GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@fs cok sorun olmaz hocam yani bence ama tecrubesi olanlat varsa icinizi rahatlacak yazsalar iyi olur:)
-
@pablomu ödeme gücüne ulaşmayla ilgiliydi hangisi değildit diyodu
-
@gencburokrat ben bunu neden oyle hatirladim ki:(tamam hocam notumu bulunca onada bakacagim tesekkur ederim
-
@duyguuu37 hocam ben su alacak devir hızı olan soruyu anımsayamadim. Kisa vadeli yükümlülükler olan mı
-
Arkadaşlar program bütçe tanımının aynısı notlarımda var. Ayrıca program bütçe alt programlara ayrılır ve programın son ayağında fayda maliyet analizi yapılır. Performans bütçe min.maliyet ile en yüksek çıktıyı verir. Hatta notumda program bütçeyi şıklarda 'optimal ve alternatif' kelimeleri ile ara diye not almışım 4t'den.
-
@zenginmemur var ama burda bir tanım paylasmislardi bir yerden kopyala yapistir olmus limited sirket dogru
-
@fatihmavcu hocam şıklar cari oran,asit test orani,nakit orani idi galiba dönen varliklarla ilgili olmayan mi o grubda olmayan mi oyle bir soru olabilir
-
@duyguuu37 ben en iyisi bı arayayım gib'i
-
Optik mi imza vardı hiç hatırlamıyorum öyle bişey ya
-
@bankacıkız cevabi neydi peki
-
@no33 hocam bende fayda maliyet analizi olunca performans butce ve sifir tabanli butce aradim ama dogrudur belki dediginiz
-
@duyguuu37 hayirlisi hocam
-
@no33 ben boyle muallak olanlari yanlis sayiyorum hocam dogru olursa canima minnet:)
-
Hemen hemen herkesin bir fikri olmustur arkadaslar nasil dogru sayilariniz duser mi tabanlar
-
@pablomu isim soyisim yazan yerin altında vardı sanırım
-
@no33 yalnız 2012 çıkmış soruda da alternatif program geçiyor ve cvp performans
-
@pablomu 12-32-48-80 yanlış bunları dikkate almayın. Dernek sorusunu yanlış yazmışsınız. Kollektif şirket ödenmemiş sermaye olmaz. Mutlak değil differansiyel yansıma.
-
@pablomu adi komantit sirket yaptim ya bir soru daha gitti.Adi komantitde oluyo aslinda
-
Optikte imza yoksa sorun olmaz ismin yazıyorsa sorun yok ayrıca kontrol ediyor hocalar tek tek
-
@fs Birsey olmaz ya çıkışta imza attysan sorun yok