GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
ben bu alacak devir hızını hatırlamıyorum atladım mı acaba
-
@bg2603 haaa tamam hocam kaldirilmasi neyle olurhatirladim tesekkur ederim
Birde hocam olcege gore artan getiri demissiniz daha once tartisildi mi neden artan getiri oldu ben tm egrisi olunca artarak artan azalarak artan olsada egri artan bu durumda azalan getiri olur diye dusundum -
@omer hatirladim teşekkürler:)
-
@zenginmemur Bana 100 den veriyosun paran eriyor 80 den alıyorsun
-
@bg2603 pardon hocam karıştırdım
-
@gkhn-gnr alternatif program ve alternatif secenek ayni sey demek olmayabilir. Benim bir iddiam yok. Ben hocalarimin notlarimda yazdirdiklarini soyluyorum. Gerci sorular aciklanmadigi icin bilemeyecegiz de dogrusu hangisi. O yuzden tartismak biraz bos
-
@fernando-reges ulusal olmayanlı bi seçenek yok muydu o soruda
-
@duyguuu37 aynen hocam maliyet sonuçta artıyor azalan getiri nasıl arttığının önemi yok
-
@toranj Yok o başka sorudaydı sanki
-
@no33 hocam amaç doğruyu bulmak öğrenmek başka amacım benimde yok
-
@gkhn-gnr sizde olcege gore azalan getiriyimi yaptiniz hocam
-
@kaimoğlan hakli olabilirsin hocam kitaplarda fikir birligi olmuyor bazen ödenmemiş sermaye gibi
-
Daha Aştideyim dostlar bayram piyangosu bize vurdu.Su cektiğimz cilenin karsılığını alabilsek bari
-
@no33 sorular neden aciklanmaz ki hayir ziratte soru aciklamadan sorulara itirazi acmis
-
@duyguuu37 hocam alinti bunlar benim cevPlarim deil bende azalan getiri yaptim
-
@bg2603 haa tamam hocam artan getiri yapanlar ne dusundu aciklamasi ne merak ettimde
-
Peki dogrular ne durumda arkadaslar tahminler ne alemde nasil duser mi taban puanlar
-
@duyguuu37 evt hocam hatta ortalama maliyet (ac) u şeklinde maliyetin azalan kısmında yanı u nun solunda maliyet azalıyor bu kısımda artan getiri u nun sağında maliyet artıyor burda azalan getiri var
-
@gkhn-gnr hocam biliyorsunuz piyasa kitaplari hatta hocalar bile bazen farkli seyler soyluyor olan bizim beyinlerimize oluyor vallahi
-
@fernando-reges hocam nasil yani.O mantikdan oyle dogru olabilir.Bir soru daha yanlis yaptim ozman