GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
4t de ic borçla ilgili ayrım vardı abd gibi bir ülke yabancı ülke vatandaşndn borç alırsa dış borç oluyordu türkiye gibi bi ülke ise tl dışında borç alırsa yabancı oluyordu bende Kıbrıs yaptım cevabı ama kısmet emin değilm
-
@baybatur durum böyle gercekten kıbrısda degil cevap ama sunu kabul etmem kesin cevap su o soru maliye literaturunde soru köku yanlıs olan bir soru.Kritersiz borc mu olur
-
@baybatur kardeş o zaman bana kalırsa da bütün Türkler bir ordu, ordumuz birken piyasalar nasıl ayrı olur derim ? vs vs..:) Ama dediğin gibi mevzu başkadır, hayırlısı olsun.
-
@baybatur tmm dosttum yüzde kaç diyordu 5 e böl 5/25 eder 100 e genişlet yüzde 20 kar eder
-
@erhankestevur optimal i gordugun an programdir. Bu kesin. Defi konusunda ise itiraz olabilir cevap ona bisey diyemiyorum.
-
440 dediğiniz muhasebe sorusunda dönem sonunumu soruyordu satılanı mı? Ben satılanı anlamışımda
-
@zenginmemur bende katılıyorum bu dediğinize. Sadece gib ne düşünür onu anlamaya çalıştık hepsi bu.
-
@ltfye evet dostum boyle iste sınav aninda bunlari dusunuyosun.Bu nedenle A grubundabkaynak cok önemli.
-
@gazialabörü sonuc o sorunun kesin cevabi yok
-
@zenginmemur ayenen hocam napalm yapck bisy yok birbirmzi kırmaya da gerek yok sakin sakin konusalm ztn gib ne derse o olck hepimz için hayrlsii olsn
-
@alen kalanı soruyordu sanki. 9 taneden 5 i satılmış 4 u kalıyordu. 440
-
@ltfye ve biz cevabin ne oldugunu bilemeyecegiz iptal olursa biliriz
-
@baybatur bende 5 satılanı soruyor diye 550 yaptım hatırlıyorum
-
@morand kardeş sen çok bilgilisin ya. Buralarda harcaniyorsun bak yazık. Git Sayıştay başlığında falan takıl. Hala cumhuriyet diyor ya.
-
@zenginmemur malesf böyle de bi saçmalık var cevaplar yayinlansa en azından millet birbirine yemez vicdansız gib
-
@alen hocam geçmiş olsun oluyor böyle. Biz Dguy dan agzimiz yandı bikere guyu üfleyerek yedik resmen. İki iki okudum soruları.
-
Arkadaşlar memlekete yeni döndüm hava ateş ediyor burda ilk olarak sorular bence farklıydı zor olanı biraz zor olanı gıcık olanı vardı kolaylari vardı tuzakları vardı
-
@morand hay agzina saglik hocam. 10 kere acikladim hatta yemim ettim cevap icin hala kibrista kibris. Anlamak mumkun degil.
-
@bindokuzyüz3 1. Olarak iç borç konusunda paramız konvertible bir para olmadığı için iç borç dış borç ayrımına hem piyasanın uyruğu hem alacaklının uyruguna göre bakmamız lazim
-
@bindokuzyüz3 birbirini tamamlayan bir sık yoktu malesef