GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@alihan Aynn ac yle karıştırdım
-
Odenmemis sermaye mi ortaklardan alacak mi arkadaslar kusura bakmayn sayfalar cok ilerlems o kadar okuyamadm:(
-
@biriibfli Ödenmemiş sermaye
https://hizliresim.com/0zg8zV -
@gencburokrat allah razi olsun
-
@biriibfli Amin, hepimizden razı olsun
-
Briincil bütçe dengesi ceveabı kesin 150-225 mi arkadaşlar ?
-
@futureguy Evet
-
@vural mali varlik cvbi kesin mi
-
@shanks bretton woods sorusu
-
Arkadaşlar bakanları tbmm seçmez falan nedir benim hatırladığım soru bakanları kim atar şeklindeydi cevap da cb’ydi ben mi yanlış hatırlıyorum soru bu şekilde değilmiydi anayasada
-
@biriibfli ulusal sermaye = fiziki sermaye + beşeri sermaye + net yabancı varlıklar
-
@moonlight cevabi yabanci kaynaklar olan bir soru daha vardı onu hatirliyormusunuz
-
@moonlight anladm gitti bi soru
-
@aleph bence aynı sorudan bahsediyoruz dostum ulusal sermaye sorusu
-
@moonlight hocam bu sorunun cevabi yabanci kaynaklardi degil mi ?
-
@alika28, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Arkadaşlar bakanları tbmm seçmez falan nedir benim hatırladığım soru bakanları kim atar şeklindeydi cevap da cb’ydi ben mi yanlış hatırlıyorum soru bu şekilde değilmiydi anayasada
Cevabı cumhurbaşkanı olan soru vergi oranlarında değişiklik yapma yetkisi kimdedir? şeklindeydi. Diğer soruda hangisi yanlıştır diyordu ve cevap cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar TBMM tarafından seçilir diye bir ifade vardı, cevap buydu
-
@bindokuzyüz3
Hocam 10. soruda cevap sadece hukaka aykırı işlemler geri alınabilir mi demiştin. Yada şıklarda hukuka uygun işlemler diye bir şey varmıydı ? Bende o soruda sadece hukuka aykırı işlemler yaptım diye hatırlıyorum ama tam emin olamıyorum. -
@kubrabaris yok Hocam , kitapta aynen bu şekilde yazıyor ,, ulusal sermaye = beşeri sermaye + fiziki sermaye + net yabancı varlıklar(kaynaklar) .. bakabilirsiniz
-
@kubrabaris Cevap ulusal mali varlıklar oluyor
-
@gencburokrat, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@kubrabaris Cevap ulusal mali varlıklar oluyor
Aynen