GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gkhn-gnr hocam tüm sorular da öyle gördüm hep Q dikey M yatay öyle olunca sonsuz olur şıkkı doğru oluyor
-
@dmt_gml hocam orada hangi dava diyordu sanırım. Yürütmeyi durdurma dava değildir. Bit çok kişi düşmüş bu soruda.
-
@veliat34 lüks mal pozitiftir cvp doğrudur hocam çünkü gelir ve miktar eksenleri sizin dediğiniz gibi olsada lüks malın eğrisi yine negatif oluyor
-
@gkhn-gnr yanlış oldu hocam değişsede pozitiftir
-
@gkhn-gnr doğru lüks mal pozitif eğilimli o kesin soruda 2 şık doğru gibi geldi
-
@veliat34 belkide grafikte hangisi hangi eksende o yüzden vermedi her durumdada doğru olanı arattı
-
@gkhn-gnr q dikey m yatay eksendedir engelde. Miktara dikse gelir esnekligi sonsuzdur cevabini isaretledim ben. Soruda miktar eksenini kesen pozitif egimli mi diyordu geliri mi?
-
İstanbul’u tercih eden kaç bekliyor yazabilirler mi ? Benim 84 86
-
@beveridge-eğrisi hocam şu varki biraz önce anlattım hangi eksene ne koyarsan koy ister dileye geliri istesende miktarı yinede lüks mal için pozitiftir sizin dediğiniz eksenlerde ne öldüğü kesin ise doğru kabul edilebilir
-
@veliat34 83-84
-
@biriibfli millet yazsaydı iyi kötü bir fikir sahibi olurduk.
-
@gkhn-gnr simdi baktim esneklikle egim ayni oluyor engelde. Yani dedigim yanlismis.
-
@veliat34 istanbul basliginda soralim
-
@biriibfli var mı ?
-
@veliat34 var
-
@veliat34 çıkmaz hocam ben 2 saat önce söyledim kimse yazmadı
-
@gkhn-gnr kardeşim grafiği sormuyor sana burada durum nedir diye soruyor ben bu soruda ölçek arttıkça maliyet azalmaya başlar mantığıyla. Ölçeğe göre artan getiride azalan oranda maliyet vardır. İlk 100 maliyet varsa sonra 90 sonra 70 şeklinde gider. Soruda ise bunu soruyordu diye düşünüyorum ama emin değilim
-
Is yeri kiralamada bende 10,30,80 dedim ancak birisi 10 u gaag e atip 40 olacagini söyledi. Net cevabini bulalim bu sorunun bence.
-
Kurumlar vergisinden amortismanlar dusulur mu ?
-
@minsipo hocam sıfır noktasından başlayan pozitif eğimli bir eğitimde dikey eksendede toplam maliyet varken maliyet artar mı azalır mı burdan başlayalım bence