GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gkhn-gnr eğride
-
@beveridge-eğrisi bende öyle yatım ama dönem ayraçını belirlediği için yıllık kabul edip öyle çözmüşler biz aylık çözdük
-
@kubrabaris tam hatirlamiyorum. idare de bu islemir yapabilir
sadece gelecege etkili gibi şıklar vardı galiba -
@aleph işlemi*
-
@gkhn-gnr aylık demedigi zaman yıllık gibi çözülüyor du o sorular hocam. 40 bin i gelir yazarsın kalanı gelecek yıllara ait
-
@gkhn-gnr kayit ayın 31inde yapiliyordu ama kira sözlesmesi diger ayın 1inde basliyordu. ben de o yuzden 40 ve 80 yaptim. çunku 31inde kayit yaparken o ayın kira geliri degil diye düsündum
-
@baybatur doğrudur hocam idam yok aylıkkira felan hesaplayınca akıl işte direk aylık çözmüşüm
-
@baybatur üstelik aylık olsaydı şu şekilde olurdu. On bunu gelir yazarsın otuz bini gelecek aylar. Seksen bini de gelecek yıllar dersin. Böyle bir şık yoktu
-
@baybatur vardı o şık işte
-
@gkhn-gnr 10000
30000
80000 ters kayıt 120000 -
@gkhn-gnr eminmisiniz hocam. Ben hiç üçünün de borçlu olduğu bı şık hatırlamıyorum. Gelir ve gaag ve gyag.
-
@baybatur işaretlediğim şık hocam o yüzden aylık tablo hazırlar gibi çözdüm diyorum ya eminim
-
@baybatur vardi hocam. Birde yillik almak zorunda kalirsan 40 bini gelecek ay diye yazmazsin direk olagan gider ve kara eklersin.
-
arkadaşlar hukukta cevabı itiraz olan soruyu hatırlayan varmı
-
@beveridge-eğrisi aynen orası da bencede öyle olur yıllık yapacaksak
-
@beveridge-eğrisi hocam zaten direk gelir yazdık 40 bini. Gaag kullanmadık. Arkadaşlar farklı mı söylüyor yoksa.
-
@gkhn-gnr o zaman gib çok ayıp etmiş. Ben şık lardan anlaşılıyor du diye kalmış aklimda
-
@baybatur hocam ben
Olağan gelir 10000
Gaag 30000
Gyag 80000 alacaklı
Kasa 120000 borçlu bu vardı şiklarda -
@baybatur genelde sorular aylik olarak cozuluyor bunu belirtmeleri lazimdi. Bende aylik gibi çözdüm.
-
@gkhn-gnr peki doğru denilen şık şu şekilde degilmi. Ol. Gelir 40.000 gyag 80.000 ters kayıt 120.000