GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@baybatur soruda yıllık aylık gibi birşey geçiyor muydu
-
@i̇lanbekleyenbiri yok hocam cogunlik boyle yapmış
-
@beveridge-eğrisi engel egrisinde dikey Q yatay M dir. Belirtmesine gerek yok zaten.Ayrıca eğer yatay eksene paralelse esneklik sonsuz olmaz 0 olur bu durum engel egrisi icin istisnadır.
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam parayı peşin almışız diyor. Parayı peşin aldıysak gelir hesabı kullanmak zorundayız o döneme ait geliri gelir hesabına atarız
-
@a-okun gerçekten böyle bir ayrıntı varsa bu soruyu bastan yanlış sayar geçerim. Zira ne böyle bir soru çözdüm ne de gibin böyle bir kelime oyunu yapabileceği geldi aklıma. Yapmışsa helal olsun benden bir soru aldi
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam aylık tablo düzenlemedigi için elde edilen gelir direk olağan gelir ve karlar hesabiymis. Ben de sizin gibi yaptım. Malesef yanlış
-
@i̇lanbekleyenbiri yok hocam ama ben aylık mi yıllık mi olduğunu belirtmedigi zaman yıllık çözüldüğünü bildiğim sorular var.
-
@baybatur evet bende böyle bir soru çözmedim daha önce ancak çözülemeyecek soru değildi basitti sadece biraz dikkat ölçüyordu eminim dikkatli olsak çözerdik
-
@fs aynen arkadaşlar hayrına bı hatırlatin bu net dış yatırım yazan cevap hangi soruydu
-
@falanfilan yanlış saymıstım bu soruyu hiç umutlanmaya gerek yok o zaman:)
-
@bir-i̇ki hocam azalmıyor işte eğri azalarak arttığı son noktayı gösteriyor azalarakta olsa artıyor
-
@okanugur böyle bi soru yoktu hocam
-
@okanugur milli sermaye değil gibi bişeydi
-
@i̇lanbekleyenbiri peki bu cevap doğru mu hocam
-
Grafik sorusunun önce azalan sonra artan getiri olma ihtimali kaç?
-
@okanugur cevap Mali varlık malesef
-
@a-okun hocam bir de sanki bı ay öncesi değildi bir gün öncesiydi. 31 li bişey diyordu. Ertesi ay başı almış parayi
-
@i̇lanbekleyenbiri hatırlayamadığım için yanlış saymıştım zaten yanlismis tamam hocam
-
@okanugur bu soruyu doğru yapan sayısı çok azdır bence:) ben de dış yatırıma atladım
-
@baybatur 1 yıllık kira başlangıcı 01.09.2018 tarihi itibariyle başlıyordu ancak tahsilatı 31.08.2018 de yapmıştı ve 31.08 inde yapılacak kaydı soruyordu.1 gün önce almış olduğu için onu 1 ay önce olarak düşünüyorlar sanırım kayıt yaparken muhasebe sisteminde aslında konuştukça detaylı bir soru olduğunu düşünmeye başladım.