GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@i̇lanbekleyenbiri aynen. Gib in küçük sürprizlerinden biri daha. Bence bu komisyonu olduğu gibi transfer etsin ÖSYM
-
Gelir vergisi sorusunda neyi istiyordu? hangisi gelir vergisi oranı değildir diye okudum %10 cevabını işaretledim hala aklıma gelmiyor ne sorduğu
-
@baybatur bende aylık diye hatırlıyorum bişey demeyince. Ne olacak bu soru şimdi? dguydaki şta sorusu gibi günlerce tartışalım
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam hangi kaynağın hangi bölümünde yazıyor konu olarak yani. Yardımcı olur musun sabahtan beri araştırıyorum hala bulamadım
-
Arkadaşlar şu sorular tartışmalı olan sorular bu sorularda kesin olarak eminim diyenler yorum yapabilir mi?
1-Geri alma-Sadece hukuka aykırı işlemler
2-İç borçlanma sorusu
3-Performans bütçe
4-Ülkenin sermayesi değil-Yabancı kaynak
5-Dairesel birleşme
6-Ölçeğe göre artan
7-Kâr %25
8-Faiz 960
9-Ödenmemiş sermaye-Ortaklardan alacaklar
10-Kira geliri aylık mı 10-30-80 mi yoksa 40-80 mi
11-Limited öncüllü soru 1-3 -
@fs oranı olanı soruyordu
-
@walrass06 program kesin kitapta bire bir yazmıs
-
@elinor-ostrom siklarda ne vardı başka hocam hatırlıyor musunuz
-
@a-okun google a soruyu yazın görsellerde cevap:)
-
@i̇lanbekleyenbiri tamam onu eledik
-
@walrass06 faiz 960 kesin, ödenmemiş sermaye kesin program bütçe kesin hocam gerekli paylaşımları kitaplardan yapmışlardı Facebook'ta
-
@walrass06 Kar ve faiz sorusu kesin eminim. Kar 20 faiz 960
-
@walrass06 geri alma sadece hukuka aykırı işlemler geri alınabilir doğru cevap hocam. Kaldırmada hem hukuka aykırı hem de hukuka uygun işlemler kaldırılabilir
-
@baybatur isteyene bu soruyu özelden itinayla anlatabilirim sıkıntı yok
-
Bı de son benim araştırdığım soru akredif sorusu varya o soruda tam ne diyor hatırlayan var mı akredif ve varant tanımları çok yakın birbirine çıkmış bir soru da var cevabı varant ondan takıldım sonra dogrumu netlestirip ders çalışmaya gidicem inşallah
-
@walrass06 hocam şimdi birisi %20 kesin diyor birisi %25 bu soruyu her türlü yanlış kabul ettim
-
@fs olanı soruyordu cevap 27
-
Faiz sorusunu hatırlayan var mı?
-
@baybatur yine atladim soruyu okumadan gitti bir soru
-
@okanugur bankaya talimat verip hesap açtırıyordu o yüzden varant ın tanımıyla sorudaki tanım çok farklıydı hocam.