GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@walrass06 hocam 25 e kesin diyen kulağını tikamistir. Ben her türlü ikna ya varım.
-
@friedman98 para 3 milyon 5 taksit her yıl ana paranın %20 si artı %15 faiz 2.yıl ödenecek miktar
-
@baybatur ben 25 yaptm ama satış fiyati üzerinden karı sorduğunu hatirlamiyorum daha doğrusu dikkat etmedim demek ki ama öyle sorulsa tabiki %20 dir
-
@walrass06 dairesel birleşme, notlarda yakın üretim alanları gibi bir şey yazıyor. Buzdılabıyla çamaşır makinesi olmalı. Limited şirkette hisse senedi ve tahvil 1-4 değil mi cevap ?
-
@futureguy kamu kesimi tahvil 3 tü hocam
-
@a-okun anladım hocam sağolun ben direk atladim yakınlık görünce
-
Ölçeğe göre artan mı kesin itirazı olan var mı
-
- Arkadaşlar soruda aylık yıllık demiyorsa yıllıktır. Aylık özel durum olduğu için aylık olsa belirtmek zorunda bunda tartışılcak durum yok.
- Soruların bize göre cevaplarından ziyade GİB'e göre cevabı önemli o yüzden birbirimizi kırmadan konuşalım
-
@walrass06 3 te özel kesim tahvil senet ve bonoları vardı. 4 de de çıkarılmış tahviller. Yanlış mı hatırlıyorum ?
-
@walrass06 sıklari hatirliyomusun hocam
-
@friedman98 960 la 1050 vardı
-
@baybatur kar sorusunda 6 tane mal %45 karla 2 tanesi maliyetine 2 tanesi %15 zararla mi satiyordu?
-
@eliff hatırlayanlar var. O konuda hemfikir arkadaşlar. Ortalama satış fiyatına göre yüzde kaç kar eder diye bitiyor soru. Ama arkadaşlar buna rağmen kar maliyet üzerine oranlanir sadece diye ısrar ediyorlar.
-
@futureguy 3 kamu kesimi
-
@ayse_furkan % 10 zarar
-
@futureguy dairesel birleşme işletme iktisadi içinde mi acaba bulamadım da ben
-
@baybatur bence de artık görmeliler bunu ben daha ne yapayım.
-
@ayse_furkan olabilir böyleydi sanırım ama hepsini toplayinca 1250 yapıyordu. Buna eminim
-
@prince77 hocam foto atim isterseniz. Ama bilmiyorum nasıl atılıyor. Bu forumda bir not paylaşılmıştı ordan okdum ben de
-
@prince77 işletme kitabının içinde bile böyle bir birleşme yazmıyor