GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@yorgun-_iibfli eğer nakit orani soruyorsa 2.68. likidite oranını soruyorsa 2.30 neyi sorduğunda göre değişir cevap. Arkadaşlar likidite oranını istiyordu diyorlar.
-
Arkadaslar alakasiz olacak ama,guy icin ayri ayri baslik acilmis il konusunda,maras basligi acildi mi bir arkadas beni eklerse sevinirim
-
@çiçekçi Cevap Def-i.
-
@nagatomo yok İngiltere ile. Yunan gözlemcisi yada temsilcisi gemiden inmedi bile mudanya ya.
-
@a-okun gerçekten def i mi bu soru. Ya herkes ikiye bölünmüş durumda. İnşallah def i dir
-
@emr cık itiraz:)
-
Dostlar ödenmemiş sermaye ile ilgili sorunun çeldiricisi ortaklardan alacaklar mıydı?
-
@bayke, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Dostlar ödenmemiş sermaye ile ilgili sorunun çeldiricisi ortaklardan alacaklar mıydı?
Evet
-
@bayke evet hocam sahis Şirketi olunca oyle dusunduk
-
@emr Evet dedi dedim ama defi olamaz itiraz bariz yanlış yapmışız
-
@emr, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@a-okun gerçekten def i mi bu soru. Ya herkes ikiye bölünmüş durumda. İnşallah def i dir
Kardeş o soru iptal olur yine defi olmaz öyle söyleyim
-
@eliff soyle yanlis oldugunu tertemiz kabul eden insanlar varya muthis ya:) bende sermaye taahhudunu yanlis yaptim direnmeye ne gerek notlar bariz acik
-
Teşekkür ederim potensiyel yanlış olarak işaretlediğim soruyu kesin yanlış olarak revize ediyorum
-
80 altına düşen il olur mu?
-
@duyguuu37 aynen öyle de hepimiz emek veriyoruz ya napsın insanlar kabullenmiyo.Ins emek eden herkes karşılığını alır
-
@james-buchanan şakamı yapıyosun
-
@eliff bu forumda herkes zaten cok iyi bence hocam baksaniza soru tartisirken ne fikirler çıkıo çoğu çok bilmekten kaynakli,emek tabiki bunlarin hepsi,sadece üslup degismesine deginmistim aslinda uzatmalarin sonucu ona variyor da genelde
-
@duyguuu37 bence de bu forumdaki çoğu kişi kalır mülakata insallahhh
-
@eliff insallah hocam temennim mulakatla hatta kalirsak lutfen burada tarihi denk gelenler tanisalim:)basarilar
-
@james-buchanan ilk defa giriyorsunuz sanirim guy sinavina , gecmiss yillarda kac ile kapattigina illerin bakmadiginizi varsayiyorum