GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Daha önceki mülakatın birinde her gün sabah heyecandan erken uyanıp ilk iş akıllı telefondan sonuç açıklanmış mı diye bakardım. Bakmaz olaydım, heyecanlanmaz olaydım... O yüzden artık takmıyorum. Açıklanınca duyarız bir yerden bakarız. xD
-
@meydey haa tamam bildim onu ben, şu an eminim %100 salladığına. o grupta 3-4 soru iptal edildi 74-78 arası kapatacak demişti o da sallamaydı zaten belliydi her yerinden o paylaşımdan sonra o sayfadan ayrıldım hatta. 1 hafta önce filan da 79 dguy yazmıştı arkadaşın fantazisi var kendince takılıyor çok şeapmayın.
-
@i̇lanbekleyenbiri işte bende diyorum ki 2017 mayıs guy sınavı 18 ay sonra geldi, 2018 sınavı daha erken geldi buna göre
-
İst çok yüksek inanmak istemesem de bu paylaşım canımı sıktı.T Koçer'in dediği gibidir inş.Sınavdan cıktıktan sonraki rahatlktan eser kalmadı
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı diyelim ki mülakata girmeye hak kazandık geçen yıl mülâkat sınav tarihinden 4 ay sonra olmuş. Bu yilda öyle olabilir. O süreçte Bedelli askerlik ile askerde olanlar için askeriye izin verirmi sizce mulakat icin bilgisi olan var mı
-
@beyzi01 valla hocam normal askerlik olsa rahat izin alınır da , bedelli de 21 gün olunca ne olacağı belli olmayabilir. Başvuruyu mülakat tarihine göre ayarlayın bence
-
@walras12 tesekkur ederim
-
@beyzi01 izin verilmiyor dostum
-
@walras12 mülakat tarihi belli değil ki nasıl ayarlasın celp dönemleri bile anca anca açıklanıyor
-
@kuşçubaşıeşref işte tek çözümü başvuru tarihinin son gününe kadar beklemesi. Alternatif bi yol sundum hocam
-
Komisyon çalışıyor veya tatilde diyenlere bilmediğimden soruyorum aydınlatırlarsa sevinirim. Bu komisyon bu konuda ne kadar çalışabilir. yani bi kağıda delikler açıp bizim optiklerimizin üzerine yerleştirip mi okuyorlar sınavı. bunun makinesi yazılımı vs yokmu. yoksa çok ayıp. sadece sonuç açıklamak için komisyonmu var. 10 kişi bir araya gelip elele tutuşup mause'a mı tıklıyorlar. yoksa hakikaten de devlet kurumunda 1 fotokopiiyi 10 kişi mi çekiyor da bu 10 kişi mi biraraya gelemedi?
-
Dun parayı yatırdım bedelli için ama askeriyeye başvuru yapmadım. Onun belli bir süresi var mıdır ki kafam karıştı işlemi iptal de edemem parayı dün yatırdım
-
@moonlightsalata cevap dediginiz gibi manuel bile okunsa ben bu zamana kadar bilmem kac kere okumustum o optikleri:)bence amaclari sadece sureci yavaslatmak
-
selam arkadaslar sinav sonucu aciklandiktan sora kışa tahminen ilan gelir mi ?
-
@elif-atılgan sınav sonucu kışa kalmasın da
-
@elif-atılgan öyle kolay ilan yooook 15 ay beklemeden olmaz
-
@obra haklisiniz
-
@walras12 15 ay mi :)) issiz kafasi iste hemen sonuc ilan sinav mulakat hesabindayiz hak verirsiniz ki saka bi yana bakan degisti diye hesap yapiyoruz. belki verimli bi donem olur derdindeyiz.
-
@elif-atılgan bi tahmin veya öngörü değil tabi ki yanlış anlaşılmasın. Keşke hemen yeni bir ilana çıksalar ama kurum 2015 sonrası yılda 1 defa alıma çıkmaya başladı ve süreci de çok uzattı
-
Arkadaşlar sınav hizmetlerinin numarasını bilen varsa yazabilir mi? Bulamadım da