GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@obra KKTC nin Türkiye ye bağlı olduğuna da şahit olduk:(
-
2016 da p35 ten 81,5 puanım vardı sıralama 6900 dü. Bu yıl p48 den 78.4 puanım var sıralama 6200 gelmiş puan düşmesine rağmen sıralama gerilemiş
-
@zeuscuk, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@elif-atılgan kesin doğru olan bir duyum değil ama bayram dolayısıyla VDK dan görüştüğüm birinin söylediğine göre yeni yıldan önce bir GUY ilanı daha geleceği konuşuluyormuş kurumda. Daha yeni sınav oldu daha sonucu açıklanmadığını söyledim o da 2018 puanıyla yeni yıldan önce bir alım daha olacak dedi. Sayı olarak 2000 kişiymiş. Dediğim gibi benim söylediklerim sadece bir duyum kesin bir bilgi değil. Kurumda çalışan arkadaşlar daha net bilgi alabilirim bu konu hakkında ben sadece duyduğum şeyi paylaştım. Sonuçta öncekilikli olarak açıklanmasını beklediğimiz bir sınav var. Herkesin hakkında hayırlısı
Sadece 2018 puaniyla mi alcak??
-
@asavran09 2017 de geçerli 1 sene daha
-
@i̇lanbekleyenbiri alt üstü bi su kanalı bağladık diye neler ettiler
-
@walrass06 kardeşim kesin mi kpss a grubu 2017 geçerlilik süresi 2 yıl olduğu
-
@yavuz55 kesin tabi 2017 puanına güvenip girmeyen yüzlerce insan var:)
-
@agor, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Elçiye zeval olmaz.
Themis Maliye kitabından ekran görüntüsü alıp paylaştım Temeli olmayan ekran görüntüsü attın diye saçma sapan ithamlarda bulunan arkadaşlar belki yine ikna olmamıştır bu birinci ağızdan açıklama olmasına rağmen ama güzel bir cevap olmuştur forumdaki anlamsız muhalefet yapan arkadaşlara ve hoca ismi verip konuşanlara. Şimdi bunun da aksini söyleyen hocanız varsa size tavsiye o hocayı acilen bırakmalısınız. Saygılar selamlar.
-
Yıl 2015 ilk guy sınavı. İl tercihleri yaptık sınava girmeyi bekliyoruz. Ozamanlar tercihini yap falan nerdee memurlar.neti kovalıyoruz. Oralardada çakalaga meşhur neyse sabahtan biri paylaşmış Antalya 73 le kapattı. Herkes sövdü adama. Hatta biri dediki Antalya 73le kapatsın burda anırırım şu puan paylaşanları görüp sonraki yorumları görüncede böyle bir anı geldi iyi akşamlar dostlar
-
@sanchez06, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@i̇lanbekleyenbiri alt üstü bi su kanalı bağladık diye neler ettiler
AB ülkesinde yaşayan arkadaşlardır belki KKTC yi bir devlet olarak tanımıyordur üstlerine gitmeyin.
-
Ben bu yıl bir Guy ilanı daha geleceğini hiç sanmıyorum o da 2000 kişilik alım işi çok zor. Daha bizim yazılı sonuçları açıklanmadı bunun sözlü mülakatı var. Dguy unda daha sözlü mülakatı var. Gelirse ancak 2019 nisan haziran arası ilan gelir bence
-
Facede biri paylaşmış
Sınav okunmuş herşey belliymiş yetkili arkadaş içindeymiş o yüzden açıklanmamış.. belki o geçen paylaşılan taban puanları doğrudur herşey beklerim artık hem puanlar mantıklıydı -
@i̇lanbekleyenbiri *izindeymiş
-
@i̇lanbekleyenbiri Bence de bellidir artık taban puanlar kurum önceden aynı gece açıklıyormuş. Bayramdan sonra 3. Akşam oldu yarın açıklanabilir bence
-
Geçen sene 4. İş gününde açıklandı
Bu sene 4. İş günü yine resmi tatile denk geliyor o yüzden cumaya kadar yolu var cuma da açıklanmazsa o zaman isyan edebiliriz -
Sonuçlarla birlikte direk mülakat tarihleri ve yerleri de açıklanıyor mu?
-
Hala forumda soru tartışanlarıda anlamıyorum kaç gün oldu ya sınav olalı.
-
Şimdi Kıbrıs sorusunun cevabı ne :)))
-
Soru tartismadaki istikrar,dalga gecmek icin degil gercekten icten tebrik ederim,zihinlerinizi ve azminizi,soru tartismayi gereksiz bulanlarida anlamiyorum ne guzel okuyoruz ogreniyoruz bir seyler
-
@duyguuu37 hocam neye varıldı vallahi cevapta ne diyoruz şuan