GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@yasemen tr de olan
-
@duyguuu37 9 günden belli aynı sorular tartışılıyor sıktı artık bir sonuca da varışmıyor tartışmanın sonunda kafa karışıklığından başka bir işe yardığı yok
-
@bydaler bu cvbı hatırlıyomusunuz hocam tr de yabancı birinden yabacı birimden borç mu alıyodu
-
@alika28, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Ben bu borçlanma sorusuna neredeyse 100 yaz sayfa önce Türkiye'den alınan borç kimden alınırsa alınsın hangi para birimimden alınırsa alınsın iç borç olur dedim özel mesajla hakaret edecek kadar alçalan bazı terbiyesizler oldu. Al işte adam her şeyi açıklamış biz murat hoca değiliz diye miydi bu muamele? Ben maliye hocası değilim ama bu işe yıllarımı verdim hatrı sayılır mülakattan elendim. Yaladık yuttuk bunları yıllardır. Bir soruyu sen doğru deyince doğru yanlış deyince yanlış olmaz. Seni takan yok sayın ukala. Nerde abi gelsinler bi şu bu soru iptal olmalıcılar kktc cevabı da doğrucular. Gelsinler bir şey deneyeceğim. Öyle atıp tutmakla olmuyor beyni olmayıp fikri olan sayın arkadaşım. Şu paylaşım ilaç gibi geldi teşekkürler @Agor kardeşim. Çok sinirlenmiştim içimi dökmüş oldum. Kusura bakmayın arkadaşlar.
-
@alika28 diyecek fazla da birşey yok aslında " kutluyorum arkadaşım, aferin bilgini ve kaliteni ispatlamış oldun " yazık ya çok yazık sen bütün kitapları yalayıp yutsan ne fayda...bu üslupla bu tutumla devam et arkadaşım sana başarılar diliyorum
-
Bugün açıklanır mi?
-
@fridakahlo Söylediklerimi çarpıtma arkadaşım. Benim söylediklerimi üzerine alınması gerekenler alındı merak etme. Özelden edilen hakaretlere özelden gelen özğr dilekleri ile konu kapatıldı. Buradan çıkarılması gereken ders kimse bilmediği konuda ahkam kesmesin. Selametle.
-
@i̇lanbekleyenbiri resmi tatil sanmiyorum. Yarini beklicez gibi
-
Haftaya açıklarnır
-
Güldür yüzümüzü açıkla artık...
-
gecen sene bugünler guy mülakatını bekliyodum.şimdi 8 aydır gelir uzman yardımcısıyım.şu anki beklenti heyecanı en güzel zamanlarınız.sınav sonucu mülakat sonucu falan.umarım hayırlısı olur
-
@deepblue çektiğim onca çileye değdi çok mutluyum diyo musunuz peki hocam️
-
@morand, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
ilk 10 bekliyordum. 189ncu olmuşum şaka gibi 91.13
Tuhhh valla saka gibi nasil olur? Saka misiniz siz yaa
-
@lilith yabancı bir bankadan yabancı para cinsinden alınan borç,,,,,iç borç soruydu,genel kanı cevabın bu olduğu yönünde ama.gib in cevabı daha onemli
-
@bydaler bende internetten baktım hocam evet bu soru doğru ben farklı bi cvp vermiştim malesef değiştirdim şıkkı
-
Arkadaşlar bu hafta açıklanmaz bence de bütün memur arkadaşlaırm bu haftaya da izin yapıştırmışlar valla geziyolar haftaya belki bi umut beklicez
-
Bi Allah’ın kulu haber alamıyor mu ya içerden yok mu tanışı olan felan
-
DGUY yarına açıklanır, GUY pazartesiye kalır diye düşünüyorum.
-
@ucanbalon, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@deepblue çektiğim onca çileye değdi çok mutluyum diyo musunuz peki hocam️
ilk mülakatımda girdiğim için acıkcası çile cektim kısmını bilemiyorum.ama bin şükür diyorum.insanların ne zor şartlarda özel sektörde calıştıklarını görünce guy gibi bir devlet işi büyük nimet türkiye şartlarında
-
@deepblue guy un ne tür bir iş olduğunu zaten daha önceden bilindiği için (bilmeden başvuru yapılmaz çünkü) kazandıktan sonra bu muydu diyen nankorlerden olmadığıniz için tebrik ederim. Kariyer meslek diye gecmesine rağmen öyle olmadığı aşikar. Bunu bilip de Türkiye şartlarını görmezden gelmek üstüne bu mu demek gerçekten anlamsiz. Umarım sizin gibi hakeden kişilere nasip olur