GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Sonuçlar açıklanacak Hale’n soru tartışıyorlar kaç yıldır bu işin içindeyim ilk defa bu sınavda bunu gördüm. Herkes kendi cevabını doğru olduğunu iddaa eder zaten daha neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum:)
-
@baybatur Hakaret olup olmadığını bile anlayabilecek biri değilseniz benim paylaştığım soruya kafadan atarak yanlış falan diyemezsiniz diyorsanız da ispatlayacaksınız, asılsız şeyler yazarak burada kafa karıştırmanıza izin vermem ben kaynak paylaştım bıraktım bol keseden atmayın. burda trip atmaktan başka herkese üstü kapalı laf atmaktan başka bir şey yaptığınız yok.Ayrıca hakaret varsa bayraklayın gereken yapılır herkesle tartıştınız forumda bir ben kalmıştım.Özelden hakarete falan da gerek yok benim tarzım değil. yüreğiniz varsa böyle bir şey yaparsınız anladığım dil neymiş konuşuruz.
-
@köyün-ağası ben iddia etmedim hocam birileri yazmıştı evet bende katılıyorum dedim hatta kaynakta da var dedim paylaşım yaptım ama yarası olan arkadaş kimsenin bu soruyla ilgili konuşmasını istemiyor bu yüzden tartışma yaratıyor.
-
@a-okun birincisi ben senin adını dahi etiketlemedim üstüne alındın. İkincisi de üslup un sıkıntılı kardeş onu düzelt önce. Sen kaynak paylaşmış san bende kaynak paylaştım kafadan atmadım. Kaydimi silerim dedin kaydını silmene gerek yok yeterki uzatma
-
Umuyorum ki tartışma saygı çerçevesinde devam eder. Saygılar sunuyorum forumdaşlar.
-
@agor kardeşim benim yorumlarımda en ufak bir saygısızlık görmüşseniz söyleyin özür dileyim buradaki herkesten mesele kapansın. Ama arkadaş kaynak istedi kaydimi silerim atarsan dedi. Attim kaynağı bu sefer de hakaretlere başladı. Ben yine sakinim en ufak bir saygısızlık etmiyorum.
-
@baybatur ben üslubu düzeltirim tamam da sen de yazım hatalarını düzelt istersen önce. Hakaret etmedim hakaret dedin, 2015 kaynağı paylaştın 2017 paylaştım o yüzden sizin elinizdeki kitabın hükmü yok kabul edin artık.Soruyu ben paylaştım benim paylaştığım soruya yanlış dedin o yüzden sana cevap yazdım şu forumda en son muhatap olmak istediğim kişisin.uzatmayın artık.
-
@baybatur, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@agor kardeşim benim yorumlarımda en ufak bir saygısızlık görmüşseniz söyleyin özür dileyim buradaki herkesten mesele kapansın. Ama arkadaş kaynak istedi kaydimi silerim atarsan dedi. Attim kaynağı bu sefer de hakaretlere başladı. Ben yine sakinim en ufak bir saygısızlık etmiyorum.
Paylaşım yapmış olduğunuz kaynak 2015 baskı benim paylaştığım 2017 hala çürütemediniz. Soru yanlış değil siz yanlışsınız. İyi forumlar
-
@a-okun laftan anlamaz boşver kardeşim...
-
@i̇lanbekleyenbiri olayı başka boyuta taşıdı o yüzden en baştan susmam lazımdı haklısın çok pişmanım
-
@a-okun derdi millete sataşmak olan birinden birşey bekleme sadece sana yapmadığı için biliyorum
-
@i̇lanbekleyenbiri Allah herkesin kalbine göre versin hocam. İyi forumlar
-
@i̇lanbekleyenbiri sen ne zaman birileri benimle tartissa bulunduğun yerden zipliyon kardeş. Çözemedim seni bı türlü. Burada sana laf düşmüyor farkındaysan. Ama nedense derdi tartışmak olan ben oluyorum. Senin derdin sataşmak değil benim derdim sataşmak öylemi yani. Şurada direkt şahsıma yönelik ifadelerin kimin derdi nedir gayet açık ortaya koyuyor. O yüzden seni derdinle baş başa bırakıyorum. Git başka yerde zipla
-
@t-robert-malthus ankara kaç yazmışlar acaba ?
-
@duyguuu37 genel de bölüm bazlı soruyorlar ama bana öyle olmadı ne çıkacağı belli olmuyor açıkçası
-
@a-okun aynen hocam
-
Bu hafta açıklanır mı artik ne diyosunuz dostlar?bu belirsizlik beni öldürüyor
-
@t-robert-malthus ankara kaç yazıyordu acaba
-
bugün açıklanır mı
-
Acaba açıklamak için neyi bekliyorlar cok merak ediyorum