GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@baybatur bende türkiyedeki yabancı bankadan yabancı para ile alınan yaptım öle bi sık vardı
-
@ltfye kesinlikle dguy daha kolaydi
-
@baybatur ben de yürütmenin durdurulması yaptım dün çıkmış sorularda ya da başka bir yerde karşılaştım diye hatırlıyorum ama emin değilim
-
@ltfye kesinlikle dguy daha kolaydi
-
@ıslm şimdi baktım mutlak yansıma vergi oranlarındaki değişiklik ile, diferansiyel de verginin kaldırılması ile oluyomuş. Ama sorun şu ki hangisini soruyodu
-
@işletmezunu bende tam yargı gibi gördüm sanırım bi yerde onu isaretledim
-
- Derece mi 3. Derece mi farklılaştirma sorusu ?
-
@alexdesouza vergi oranın artışını hocam
-
@yeniyolsk 3. Dereceydi sanki
-
@alexdesouza mutlaktı o
-
@yeniyolsk 3. Derece yaptım piyasa esnekliğe göre ayrılıyor gibi bişey diyordu
-
Dernek sorusu vardı iyiydi bence,bir de devlet tüzel kişiliği yanında kendi TK vardı diyordu bence güzel sorular vardı bir de gaiplik sorusu çelme soru
-
@ıslm dernek sorusunun cevabı neydi
-
@escobar hocam yabanci para olduğu için paranın cinsine göre yabanci olmuş oluyor. Ama Kıbrıs ta para da yerli kişi de yerli ülkede yerli
-
Kesinlikle çok güzel sınavdı ben geçen hafta Sayıştay a girdim onla kapışırdi maliye iktisat ta
-
Uzun bir tanım vermiş hangi teoridir diye soruyordu reel iktisadi dalgalanmalar mıydı o kafamı karıştırdı yeni klasik ile ikisi arasında kaldım
-
@ıslm hocam dernekk zorunlu organ oluşumunda fiil ehliyetine sahip oluyo ama soruda tüzel kişilik kazanır diyordu ve yanlışı sormuştu
-
@işletmezunu yeni klasik yaptım
-
@işletmezunu reel konjonktür teorisi yaptım hocam
-
@kpss01 reel iktisadi dalgalanmalar olması lazım hocam