GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Bir güzel soru daha olağanüstü taşınmaz kazanımı,iyiniyetli cevap olucaktı
-
@merve06 aynen. Tüzel kişiliği belgeleri teslim le kazanıyordu. Zorunlu organ fiil ehliyeti için şart ti.
-
@işletmezunu yeni klasik
-
Gvk'da vergi oranları 15-20-27-35 imiş. Şıklarda 10-25-27-30 vardı. Ama hangisi yoktur yazıyodu yanlış hatırlamıyorsam o halde soru yanlış.
Bunun dışında iktisatta şu tanımlı soru vardı. İşsizlik, enflasyon, büyüme ve gsyih. Bütün tanımlar doğru gbi geldi onun da yanlış olduğunu düşünüyorum -
@alexdesouza hocam benim hatirladigima göre vardırı soruyordu 27 olacaktı
-
@alexdesouza hayır sorularda yanşıslık yok tanımlı soruda b şıkkı olacaktı orda nominal GSYİH tanımını vermiş cevap reel diyordu piyasa fiyatı varsa o nominaldır.vergi oranı 27,hangisi vardı diyordu gelir vergisinde
-
@ıslm borçlu borcundan kacinamaz ki çıkmış sorularda var di o soru
-
Aylik mi yillik mi belirtilmeden sorulan kira geliri sorusu iptal edilmeli
-
@ıslm vergi sorusunu ben yanlış okudum demekki. Ama gsyih sorusunda özellikle dikkat ettim temel yıl fiyatları yazıyo. Cari yıl derse nominal temel dediği için reel gsyih olması gerekiyo
-
Tanıma işlem tepki gecikmesi olan sorunun cevabı neydi o kadar arada kaldım ki
-
Heckscher ohlin sorusunun olmadığını göremedigim an kaliteli bir sınav olduğunu anladım , nasıl olurda sormazlar
-
@alexdesouza reel gsyih tanımı doğruydu ya
-
@escobar tepki olması lazım
-
Haczedilemeyen mal hangisidir diyprdu maaş mo
-
Sorular bence zordu arkadaşlar. Taban puanlar düşer..
-
@teklif-eğrisi yanlış diil sana 31.08.deki kaydı sormuş gelecek aylara ve yıllara ait gelir kulşanıomalı eğer 01.09kaydı olsaydı ilgili gider hesabı olurdu
-
@okanugur olduğunu
-
@kpss01 haczebilen soruyordu işçi ücreti çünkü 1/4ü haciz edilebikir
-
@kpss01 haczedilebilen diyordu sanırım
-
@ıslm Orada temel yıla göre kelimesi vardı o yüzden reel olur gözünden kaçmış sanırım